Ekipa, laku noć svima..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fala bogu dižem se u 5 pa neće biti problem
oOoOoOoOoOo ništa, ni žuti, okej je...
ocepljeno!
ocepljeno!
Uranio si... 
ocepljeno!
večer...
OPEN!
Dobra večer!
D'oh!
čerVE narode, ja laganini u krevet moj, sutra test iz biologije, pozelite mi srecu, jer bome nisam previse ucio, nadam se neku trojku izvuci :)
čerVE narode, ja laganini u krevet moj, sutra test iz biologije, pozelite mi srecu, jer bome nisam previse ucio, nadam se neku trojku izvuci :)
Joj...Kako mi fal ibiologoja u 2. razredu.
Sretno. 
Btw. Dobra večer svima.
Joj...Kako mi fal ibiologoja u 2. razredu.
Sretno. 
Btw. Dobra večer svima.
Ja 8. razred, zivcani sustav, tek sam jucer saznao da test pisemo, i jos ona jucer bubnila da spremimo sve stvari, ovi iz razreda ju 15 minuta nagovarali da sutra pisemo, i nekako su uspjeli :). Kako mi je odma olaknulo :).
Ja idem sada, vec sam i umoran.
Preokret Arsenala u par minuta
...........................................
Btw. Padam...
Jebla vas ona tema! Tj. one dvije teme!
http://www.bug.hr/forum/bestusers/
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
svi bi trebali...
jeeee...arsenal dobio 
ak se ko razummije u modding lg mobitela slobodno nek se javi budući da o modanju lg t310 nema ni pišljivog boba na netu
google is not my friend
jeeee...arsenal dobio 
ak se ko razummije u modding lg mobitela slobodno nek se javi budući da o modanju lg t310 nema ni pišljivog boba na netu
google is not my friend
Večer svima..
Pa kao da je tako teško. Napravi mu neku haljinicu, nabaci neki make-up, iščupaj koju tipku i to je sve.
Večer svima..
Pa kao da je tako teško. Napravi mu neku haljinicu, nabaci neki make-up, iščupaj koju tipku i to je sve.

jeeee...arsenal dobio 
google is not my friend
Večer svima..
jeeee...arsenal dobio 
google is not my friend
LG mozes jedino cekicem moddat...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
To možeš sam sebi dati jer imaš tu igračku... 
jeeee...arsenal dobio 
google is not my friend
Večer svima..
Zašto nisi gledao u fotić, ovako si ispao kao da te muče neki problemi.
"Anuitet" i "kamate" ga zezaju. 
"Anuitet" i "kamate" ga zezaju. 
Pa što se ne vrati par stranica natrag sve će mu biti jasno. Kada je dobro da raste a kada je dobro da pada....
Pa što se ne vrati par stranica natrag sve će mu biti jasno. Kada je dobro da raste a kada je dobro da pada....
Valjda taj "mobitel" ne podržava vraćanje par stranica unatrag. 
Valjda taj "mobitel" ne podržava vraćanje par stranica unatrag. 
Ma nema veze. Uvijek ga možeš upotrijebiti kao hladno oružje. A ako je uključena vibra, može pomoći i kod škakljivih situacija....
BTW: Izgleda da je Mind profitirao od revolucije. Nekad su kolovođe vješali i nabijali im užarene krune a vidi danas. Smak svijeta samo što nije stigao.
Ma nema veze. Uvijek ga možeš upotrijebiti kao hladno oružje. A ako je uključena vibra, može pomoći i kod škakljivih situacija....
BTW: Izgleda da je Mind profitirao od revolucije. Nekad su kolovođe vješali i nabijali im užarene krune a vidi danas. Smak svijeta samo što nije stigao.

Trebamo i mi postati "revolucionalni profiteri". 

Trebamo i mi postati "revolucionalni profiteri". 
Ma pusti bolje imati low profile, onaako te uoče pa ni ne okreneš se već si nekome jamac za kredit. A kamata raste....
Di je XXX s palačinkama večeras?
nema palačinki, samo jeger...
Ma pusti bolje imati low profile, onaako te uoče pa ni ne okreneš se već si nekome jamac za kredit. A kamata raste....
A s njom i inflacija...
Tetkica večeras sama sebi radi palačinke. 
BTW. Trebali bismo prestat jedan drugome davat tu-ove jer bi mind mogao otvorit temu da se i nama oduzmu ove partizanke. 
Hacking is not a crime
Ma da! Svi su profitirali od one teme, a meni gola kita, ja padam po ljestvici...
Ide sad prijava svima, direktno u drzavni vrh!
Hehehe...
naughty boy!
A s njom i inflacija...
Tetkica večeras sama sebi radi palačinke. 
BTW. Trebali bismo prestat jedan drugome davat tu-ove jer bi mind mogao otvorit temu da se i nama oduzmu ove partizanke. 
A da otvorimo peticiju da se u nespavalicama i bircu uvede Hvala i to retrogradno (Sky is a limit baby)
. Zbog Šefa bi nastupila teška nestašica zvjezdica.
To bi možda blagotvorno djelovalo na kamate u ovim teškim vremenima.