Samo ako to podrazumijeva preuzimanje većih količina casha na različitim zemljopisnim širinama i duljinama.
nisam rekao politikom... 
Nisam ni mislio na politiku već na ljudski pristup preuzimanja novca za vlastite potrebe.
Samo ako to podrazumijeva preuzimanje većih količina casha na različitim zemljopisnim širinama i duljinama.
nisam rekao politikom... 
Nisam ni mislio na politiku već na ljudski pristup preuzimanja novca za vlastite potrebe.
Htio sam ja malo, u blizini potražit (ipak je to Naionalni park), čak sam se tamo registrirao, ali više od toga ništa...
Jbg. ja sam lijen... 
evo ja baš mislim počet s tim pa pitam :D
ajme vamo u splitu, kraj svakoga mista di bi se isa zabavljat malo sa curama ima geocache kutija
tako da ono usput bi se i zapisa 
hehe mislim da kod mene nema baš...
Sirka, nasa san clanak, tj. teta mi je dala jednu prastaru novinu gdje mi je pradid intervjuiran, clanak o NK Solinu, di se spominje kako je zvan u Hajduka i tako to, a takoder u dida u Solinu iman i novinu iz 30neke di je clanak o utakmici Hajduk - Solin kad ih je napunia

Nabaci koju sliku 
"Hajdukovi kroničari su zapisali da je najčešći sastav Hajduka iz te sezone bio:Radomir Vukčević, Vilson Džoni, Ivan Buljan, Ivica Hlevnjak, Dragan Holcer, Marino Lemešić, Miroslav Vardić, Mićun Jovanić, Pero Nadoveza, Jurica Jerković, Ivan Pavlica. Bili su tu i Ante Sirković..."
pa političari se bave preuzimanjem većih količina casha na različitim zemljopisnim širinama i duljinama, naravno koji im ne pripada...
pa političari se bave preuzimanjem većih količina casha na različitim zemljopisnim širinama i duljinama, naravno koji im ne pripada...
Ništa, onda trebam mjenjati zanimanje.
Imam sliku jednu na mobu uglavnom govori kako je bilo najlipse to doba 30tih u balunu (clanak je 70-80), pa govori kako ga je zva Hajduk, a da je osta u Solinu jer su mu jos ponudili koji dinar vise, a posto su njegovi imali dosta zemlje triba je platit i nekoga ko bi mu pomoga obradivat.
A ovu drugu novinu moran pitat dida da vidin pa nabacim slike 
sirka jesi sinja kozjaka u pm... vise vatrometa i bengalki nego za novu 
Laku noć ekipa..
Danas idem malo ranije na spavanje.
sirka jesi sinja kozjaka u pm... vise vatrometa i bengalki nego za novu 
Ma to je blizu mene bilo xD
Nego jel se meni čini il su baklje počele ranije? Evo i slike.
aj neka pribacin slike 5 minuti sa profi aparatom.. pa cemo onda 
Koji ste vi lucky bastards...
Evo Tonči i tnakir po Twitteru spamaju sa slikama... :)
Tonči??
Tonči??
E, onaj što piše za Bug... Jukić
Evo slike, malo su lose, od uzbudenja su mi se ruke tresle, genijalno... http://img18.imageshack.us/g/img5050zu.jpg/
Odo leć, triba se odmorit za sutra/danas 
vecer decki..... evo kupio sam nove igracke pa da pokazem :-)
a sve kriza neka xD
OOOOEEEE! Evo dosa sa bakljade. Stvarno je bilo zakon i definitivno cu to ponoviti za jos 100 godina (ako buden ziv).
WTF šta je ovo isto ime skoro stavio i IVO i LUXX kunem se ovo gore nije moj drugi racun samo ovaj imam!
OPEN!!!
večer svima :)
Pokvario se...