Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.140.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
moderator
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
fastDraw kaže...
Miro kaže...

da bar! {#}

ne bi mi vjerovao kada bih ti rekao da sam večeras igrao Starcraft II Demo! {#}

na DVD-u je uz novi broj, pa mi ostao instaliran dok sam isprobavao jel sve radi, a kako se doista nešto radilo na lokalnoj mreži nisam ni mogao ništa igrati online... (ali to ne bi trebalo imati nikakve veze s brzinom foruma, da ne bude zabune!)

Sjećam se prije par godina u Bugu je bila neka tema hardverski promašaji (tako nešto). Među spomenutim je bio Pentium Extreme Edition na 3,7ghz ako se ne varam, i autor te teme spomenuo je da se upravo taj procesor krcka pod stolom glavnog urednika. Jel se na njemu isprobava Starcraft II?{#}

dobro pamtiš - ali fala Bogu, riješio sam ga se (dosta sam ga i trpio)! sad sam na i7 920 i on je super, s njim nema problema - radi ko urica...

gibam... mah-mah

...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Samo sam se došao javiti.

Laku noć ekipa, neizvodite nego ajdete u krevet, treba radit sutra. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Večer, jutro, whatever svima:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
moderator
ovo su nespavalice, nama je uvijek jutro :D
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ovo su nespavalice, nama je uvijek jutro :D

Blago vama:)

Ja se čitav dan natežem sa 2 računala i tek maloprije sam završio.

Sutra još jedno+frendu ugradit muziku u auto a nema niti jednu žicu provedenu:(

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

Nek se pokrije dekom...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/kako-se-sakrijem/86269.aspx?page=0&jumpto=1652496&sort=asc&view=flat

Ja hoću, idem leći...

LN (ili DJ) svima!

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Blago vama:)

Ja se čitav dan natežem sa 2 računala i tek maloprije sam završio.

Sutra još jedno+frendu ugradit muziku u auto a nema niti jednu žicu provedenu:(

ja se čitav dan natežem sa 96 nitnim optičkim kablom, spajao ga na oba kraja...mislim da nema goreg posla, radije bih kopao...

kad ugradiš njemu, možeš i meni :P

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan

Ja više nikad neću da spavam {#}

16 godina
moderator
fastDraw kaže...

Ja više nikad neću da spavam {#}

and you are JK?

18 godina
Miro kaže...
fastDraw kaže...
Miro kaže...

da bar! {#}

ne bi mi vjerovao kada bih ti rekao da sam večeras igrao Starcraft II Demo! {#}

na DVD-u je uz novi broj, pa mi ostao instaliran dok sam isprobavao jel sve radi, a kako se doista nešto radilo na lokalnoj mreži nisam ni mogao ništa igrati online... (ali to ne bi trebalo imati nikakve veze s brzinom foruma, da ne bude zabune!)

Sjećam se prije par godina u Bugu je bila neka tema hardverski promašaji (tako nešto). Među spomenutim je bio Pentium Extreme Edition na 3,7ghz ako se ne varam, i autor te teme spomenuo je da se upravo taj procesor krcka pod stolom glavnog urednika. Jel se na njemu isprobava Starcraft II?{#}

dobro pamtiš - ali fala Bogu, riješio sam ga se (dosta sam ga i trpio)! sad sam na i7 920 i on je super, s njim nema problema - radi ko urica...

gibam... mah-mah

To je jedan od ovih dole "Ultra Pentium Šrot" modela bio vjerojatno kaj drugo,{#} jadna li mu majka više od 1ghz brzi od tog X2 Athlona na testu ali na kraju ipak Athlon logicku nosi pobjedu kad se sve zbroji.{#}{#}

http://www.anandtech.com/show/1975/2

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

kad ugradiš njemu, možeš i meni :P

Samo dovezi bolid i pobrini se da nema publike:)

Nema mi goreg kad se skupe lokalci i počnu sa pričama kako bi oni to ovako, onako...poludim na takve šprehe!

Ja volim picajzlit. Fino žice zalemit, izolirat termo bužirom, posakrivat ih...

Danas sam na oba ta kompa kablove fino posložio da sam se sam sebi divio:)

16 godina
moderator
ma ja bi sam, ugradio sam ih hrpu, al mrzi me rastavljat prednja vrata i radit adaptere za zvučnike...

e ti su najgori koji sve znaju jezikom složit, a da mu daš da nkj radi nezna kako kombinirke primit...

cijeli post sam sad ispravljao, ne vidim više ://
17 godina

evo nam Ivo dosa,

xxx sta si radia s tim optickim?

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
16 godina
moderator
spajao dvije centrale...
15 godina
neaktivan

Dok sam išo u srednjo bio je jedan profa koji se hvalio muzikom u autu "PEONJER" {#}, dok nije na ploči napisao pioneer nismo ga mogli skužit o čemu se radi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 2:33 (fastDraw).
15 godina
neaktivan

To je jedan od ovih dole "Ultra Pentium Šrot" modela bio vjerojatno kaj drugo,{#} jadna li mu majka više od 1ghz brzi od tog X2 Athlona na testu ali na kraju ipak Athlon logicku nosi pobjedu kad se sve zbroji.{#}{#}

http://www.anandtech.com/show/1975/2

Prije su veliki i mali, stari i mladi govorili kad ih pitaš kakvo računalo imaš??!! ČETVORKUUUU!!!!

16 godina
moderator
LN svima :)
18 godina

Mulac na kubik je sigurno dobro oštetil ekran na Plazmi tak mu i treba kad je bedak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina

vidim da nema nikoga..

16 godina
neaktivan

ima ima :) Vecer

15 godina
neaktivan

Dobro jutro svima {#}

17 godina

e od mene ln..

16 godina
neaktivan

LN Makic

Ko si ti AmyM? i kaj si budna?{#}

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

Večer svima ^^

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
16 godina
moderator
večer :D
17 godina

vecer...

16 godina

Večer? Ma jutro :)

Curse you Perry the platypus!!!
16 godina
moderator
Hambrle kaže...

Večer? Ma jutro :)

da, nama je uvijek jutro :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice