- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPEN! Enjoy!
OPEN!
Dobra večer!
Dobra večer. Dragi moji forumaši, imao bih jedno pitanje. Kome se obratiti ako želim trajno napustiti ovaj forum, to jest da me protjeraju bez da radim gluposti? Samo javim pp nekom modu ili? Žao mi je što moram otići nakon praktički 3 godine (još mjesec dana fali). O razlozima nebih jer sam uvijek nastojao biti neutralan.
Samo reci modu...
I dobra veče ostali!
Dobra večer. Dragi moji forumaši, imao bih jedno pitanje. Kome se obratiti ako želim trajno napustiti ovaj forum, to jest da me protjeraju bez da radim gluposti? Samo javim pp nekom modu ili? Žao mi je što moram otići nakon praktički 3 godine (još mjesec dana fali). O razlozima nebih jer sam uvijek nastojao biti neutralan.
Samo otiđi, acc će ti postat neaktivan, a ti ćeš se moć vratit nakon toga ako ikad poželiš
Vecer ljudi :D
Ispričavam se tamo sam ostavila post u bircu.
večer...
btw, tko nezna, imamo novi ljubavni par ovdje :D
Iz Birca:
Ma nema veze, nismo išli skupa u osnovnu, ja sam išla u Nazor, ali poznajem Paola i Pranjića, ne znam jesu oni išli s tobom.
Pranjić.....jel Marinko (Miki)
Ok hvala, bilo mi je drago, ostanite mi dobri oni koji jesu. Otvorio sam prije par dana temu "Zabava ispod radara" o manje poznatim igrama, pa gameri ako želite imate tu par naslova i slobodno dodajte svoje. Hvala ljudima koji su mi pomagali dok je trebalo i onima koji konstantno nasmijavaju, ajd bb.
Molim vas da pogledate ovu temu! Hvala! E da,i odgovorite ako možete... Hvala!
Molim vas da pogledate ovu temu! Hvala! E da,i odgovorite ako možete... Hvala!
Mato
biti ćemo fini
Iz Birca:
Ma nema veze, nismo išli skupa u osnovnu, ja sam išla u Nazor, ali poznajem Paola i Pranjića, ne znam jesu oni išli s tobom.
Giga kako se ja tebe ne sjećam?
Večer dame i gospodo
Iz Birca:
Večer dame i gospodo
večer i tebi
kako se ja nikog ne sjećam
Željko
monika
da to sam baš htio reć
Željko
a Željko.....njega nisam vidio 100 godina
znam da je išo u industrijsku...ali nezz za šta
Mali!
jes ti čuo mene
skuliraj se

Ljudi, ajmo prebrojat sve ženske osobe na forumu....
Ko prvi dobi od mene TD...
Iz Birca:
Večer dame i gospodo
Paolo V. iz SB-a?
Ako vjerujem prijateljima - potukao sam se s nekim Krešimirem Ivezićem oko neke Monike u koju smo oboje bili zaljubljeni. Navodno smo se toliko mlatili da smo oboje kasnije zavšili u bolnici s teškom amnezijom i nismo se sjećali ničega
Barem oni tako tvrde...
Kako je svijet mali :D
Šta se radi drugovi?
Ako vjerujem prijateljima - potukao sam se s nekim Krešimirem Ivezićem oko neke Monike u koju smo oboje bili zaljubljeni. Navodno smo se toliko mlatili da smo oboje kasnije zavšili u bolnici s teškom amnezijom i nismo se sjećali ničega
Barem oni tako tvrde...
Hahahhahahaha
Ma nema veze, bitno da ja znam Krešu.
Almost there
serem ti u krevet x3
nos ti posran x2
Almost there
Go Johnny,go,go,go.
Večer