- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa di su ti modovi kad ti trebaju??
DI STE PE KUPIO SAM ŠEČERA...
pozdrav svima
:D
kupi novu
neznam koju xD
ma neku Trust xD
ova moja wireless sa mišem je dobra....samo što je miš dvaput ispao nećaku sa stola dok je igrao neke gluposti kod mene pa sad tipke malo slabije reagiraju....ali inače tipkalo je super....tipke isu niskoprofilne (upload tanje od normalnih) a nisu previše mekane, baš imaju finog otpora dok tipkaš....meni taman
kupi novu
neznam koju xD
ma neku Trust xD
ova moja wireless sa mišem je dobra....samo što je miš dvaput ispao nećaku sa stola dok je igrao neke gluposti kod mene pa sad tipke malo slabije reagiraju....ali inače tipkalo je super....tipke isu niskoprofilne (upload tanje od normalnih) a nisu previše mekane, baš imaju finog otpora dok tipkaš....meni taman
Ja imam neku logitech...
Tri ulice znaju da tipkam...
pa di su ti modovi kad ti trebaju??
šta će ti sad....
oš mene prijavit za sexualno napastovanje (kak bi brekavci rekli....NHF za pripadnike republike Srbije
)
Odoh...
LN.
šta će ti sad....
oš mene prijavit za sexualno napastovanje (kak bi brekavci rekli....HF za pripadnike republike Srbije
)
Ja imam neku logitech...
Tri ulice znaju da tipkam...
ja bi sebi onakvu istu kao GMan samo ne CoD: MW 2 edition nego običnu
ma samo nek svijetli
šta će ti sad....
oš mene prijavit za sexualno napastovanje (kak bi brekavci rekli....HF za pripadnike republike Srbije
)
koji si ti specijalac
kupi novu
neznam koju xD
ma neku Trust xD
imam i ja tako jednu ok tipkovnica a mis od prvoga dana nije ok kako ga god postavim njemu treba 2m da predje cili ekran a sa ovim normalnim sto je prikopcan na comp sve korake odradjujem u 2.5cm pa ajde sada ti budi tu pametan
ma neku Trust xD
pa i uzet ću trust sigurno, imaju dobru periferiju, pa taj tvoj miš je isti ko i ovaj moj :D
neznam gdje ima trust tipkovnica
btw
krešo, treba mi da sredi jednog mulca u temi o "hakeru"
btw
krešo, treba mi da sredi jednog mulca u temi o "hakeru"
jel zgsolja
već sam mu malo zabiberio
jel zgsolja
već sam mu malo zabiberio
treba njemu malo crnog bibera :D
e ljudi moji kako mi je zao dati lovu za ddr1 a treba mi
Ladies and gentleman, and Krešo, I have an announcement to make:
Napisao sam svoj službeni 1000. post, naravno, koristan kao i uvijek!
krešo je miss i obrati joj se kao takvoj
hvala :D
Ladies and gentleman, and Krešo, I have an announcement to make:
Napisao sam svoj službeni 1000. post, naravno, koristan kao i uvijek!
krešo je miss i obrati joj se kao takvoj
hvala :D
hebala te miss
hebala te miss
hoćeš bit tajnica? mi te hebemo, a ti tajiš xD
Faperi...
Jel i vas jbe ebuddy?
Dajte mi neku alternativu, trebam neku web stranicu, da se ulogiram na MSN... Bez skidanja programa...
samo malo da rascistimo neke stvari
@games
Imam 15 godina. Nikad nisam pušio, nisam i neću se napiti
Prošao sam 8 razreda s 5, prolazim najbolje u svome sadašnjem razredu. Idem na svakakva natjecanja i aktivnosti neovisno o rezultatima i naravno družim se s normalnim ljudima ;)
ja isto isao na natjecanje i prolazim s 5 samo sto mi je cigareta mana ali i ja se odvikavam odnosno nisam vec 2 mj. i to sam u bircu isto napisali
i hambrle da ja s 13 godina mogu normalno svrsit...trebas dokaz ?
i hambrle da ja s 13 godina mogu normalno svrsit...trebas dokaz ?
WTF?