Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.790.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
ivan123 kaže...
Zeppelin kaže...

Šta je bilo s onom ženskom?

mario.L_hr kaže...

Ne vjerujem za srebrni... ono je bio udarac ispod pojasa. {#}

Gle s mojom trbušinom nemogu nikoga udariti ispod pojasa.

F1-IVO kaže...

mario.L_hr kaže...

Kako te nije sram!{#}

Žena rekla da se neće udati za mene ako ostane ta tetopvaža na podlaktici, ljubitelj formule pa šta bi drugo tetovirao.{#}

Miro kaže...

mario.L_hr kaže...
ivan123 kaže...
mario.L_hr kaže...

Ivo jesi već banao ovog provokatora? Takve treba u korijenu srezati! {#}

Di ćeš mene u provokatore, prije bi upao u 5. kolonu.

Naklon šefe, nemojte kaj zamerit.{#} Opak ti je avatar svaki put kada ga vidim odmah se uozbiljim (prepanem).

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Ivo jel znaš možda {#}

luka_cro kaže...
Da, ovu upgrade pa mi pise da trebam plugati u flash mod, treba valjda plugati pa nesto pritusnuti neke tipke ili nekaj.

Obično te mob pita kad uključiš usb kabel da odabereš mod. Odaberi PC suite ako postoji.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Kakve sam ja vražje sreće... 

Onaj k800i što sam ga prodao, skroz poludio, sam odabire, mrda se, neće da se puni... Uvjerio se na svoje oći. Sada ga fino moram uzeti nazad, pare vratiti do kraja tjedna... A nije da imam para

Ti barem vračaš novce...

Ima njih koji to nebi napravili nema teorije... 

15 godina
XXX-Man kaže...
Zeppelin kaže...

varala me s još dvojicom {#}

kažeš, nisi ju mogao seksualno zadovoljit pa je morala potražit pomoć od drugih :D

kažem laku noć {#}

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ljubi te majka {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
17 godina
nixXxa kaže...

Poz svima ... dašao komp sa servisa friški win 7 , sad opet skidat xf , msn i ostale programe {#}

To su pravi serviseri da, obicno reinstaliraju i vozi najlakši put pravi su specijalci nema kaj treba za to viskoka škola.{#}{#}

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Krešo91 kaže...
Ivo jel znaš možda {#}

luka_cro kaže...
Da, ovu upgrade pa mi pise da trebam plugati u flash mod, treba valjda plugati pa nesto pritusnuti neke tipke ili nekaj.

Obično te mob pita kad uključiš usb kabel da odabereš mod. Odaberi PC suite ako postoji.

ma radi sad, nije stelo, trebalo je bateriju malo dopunit.

tenks anyway

Jahao sam pješice.
15 godina
F1-IVO kaže...
Miro kaže...

Prvo da mu uđem u trag putem IP adrese i rootam ga pa mu hakiram sistem:)

Za takve provokacije nije ban dovoljan. Za to se visi nasred trga!!!{#}

Čekaj to kad me rootaš znači da sam dobio prvu nagradu na BUG-ovoj nagradnjači. E da nije prošlo 11 častio bih cijeli forum.

17 godina
moderator
F1-IVO kaže...
Miro kaže...

Ivo jesi već banao ovog provokatora? Takve treba u korijenu srezati! 

Prvo da mu uđem u trag putem IP adrese i rootam ga pa mu hakiram sistem:)

Za takve provokacije nije ban dovoljan. Za to se visi nasred trga!!!{#}

U paket kazni dodaj - ukidanje prijenosa f1 za teritorij Republike Hrvatske!To će ga sigurno zaboljeti! {#}

...
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
To su pravi serviseri da, obicno reinstaliraju i vozi najlakši put pravi su specijalci nema kaj treba za to viskoka škola.{#}{#}

Alo Spambox:)

Vjeruješ mi da mi je ponekad brže i lakše napravit nekom reinstal nego se mučit sa traženjem grešaka. Ubacim neku live distru, prikopčam externi hard, backupiram foldere XXX i onda reinstal:)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
Miro kaže...
F1-IVO kaže...
Miro kaže...

U paket kazni dodaj - ukidanje prijenosa f1 za teritorij Republike Hrvatske!To će ga sigurno zaboljeti! {#}

Tko sada lupa ispod pojasa.{#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
nixXxa kaže...

Poz svima ... dašao komp sa servisa friški win 7 , sad opet skidat xf , msn i ostale programe {#}

A jbg ... napravio bi to sam , al kad vrijedi garancija :P

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 23:28 (nixXxa).
16 godina
neaktivan

Ma ne smeta, nek mu je s veseljem...{#}

Samo su mi smiješni ti... "kopija pravog, dual sim,..."

Primjeti kako ima malo promijenjen logo... {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Joj nemoj o tom:(

Skoro sam se rasplakao kad sam čuo. Sad sam predmet sprdnje u društvu: ˝Ivek a kad će formula? A da nema prijenosa na tv-u˝ i onda čoporativni smjeh...mamu im provokatorsku.{#}

Neznam šta da napravim po pitanju prijenosa.

15 godina
F1-IVO kaže...
Miro kaže...

Skoro sam se rasplakao kad sam čuo. Sad sam predmet sprdnje u društvu: ˝Ivek a kad će formula? A da nema prijenosa na tv-u˝ i onda čoporativni smjeh...mamu im provokatorsku.{#}

Ma nemaš beda, sigurno će Arena ili SportKlub prenositi preko B.Net-a.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Vjeruješ mi da mi je ponekad brže i lakše napravit nekom reinstal nego se mučit sa traženjem grešaka. Ubacim neku live distru, prikopčam externi hard, backupiram foldere XXX i onda reinstal:)

Vecer drustvo{#}

Znaci   to se drzi u backupu{#} jbt. filmove,muziku.......

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kad sam već kod njega... Tema mu je u krivom podforumu tj. kategoriji...  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra večer.{#}

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ne brini ti nama Ivo....ima raznih online stream-ova

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ja sam na T-Comu (MaxTV).

Quilombo23 kaže...

Znaci   to se drzi u backupu{#} jbt. filmove,muziku.......

Da vidiš face kad im kažem da trebam prebacit slike na externi. Samo crvenilo u licu i odmah znam što je.{#}

Ali ja sam korektan glede toga. Ne gledam i diskrecija je zajamčena. Jbg. ni ja nebi volio da meni neko kopa po folderima makar takvih uradaka nemam.

Evo N97 made in PRC:

16 godina
neaktivan

Gazda IVO, jel moze da upalis PM koji minut da popricamo nesto? {#}

Low life ! Alat ne cini majstora!
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Baš danas slušao ovu pjesmu... dino kraljina...

17 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Bok i tebi drugo je kad ti to sam radiš doma nekom, onda ti radiš kak oceš po svojem i kak te volja i to je druga prica.{#} Ima dost slucajeva da u službenom servisu odma reinstaliraju Windowse, a to uopce nije potrebno a niti pitaju ljude imaju li Backup ili ne samo deri i reinstaliraj.{#} Bio je jedna slucaj tu kod jednog forumasa a takvih ima primjera puno, nosio u servis komp na pregled i oni tak to odradili stavili nove Windowse. Komp kod njih bio ok i vratili ga nazad, ali Windowsi opet ne rade baš sjajno ali normalno nisu odradili jedan pišljivi Memtest. Nije bilo puno grešaka u memoriji ali ih je bilo ipak, a to je ono najbitnije kaj u servisu nisu napravili fuckaš takav servis onda obicni nesposobnjakovici i luftbrenzeri.{#}{#}

15 godina
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Ja sam na T-Comu (MaxTV).

Vjerojatno će se i oni uključiti. Veliki je to marketinški kolač da bi prošlo bez prijenosa. Nadam se da će barem nekog dobrog voditelja postaviti.

17 godina
moderator
Šef kaže...

a što bi ti za 400 kn i pravi logo? {#}

...
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Gazda IVO, jel moze da upalis PM koji minut da popricamo nesto? {#}

Samo ti pitaj javno jer padobranci kad nanjuše da su mi pp otvorene imaju čudne želje:)

rambox kaže...
Bok i tebi drugo je kad ti to sam radiš doma nekom, onda ti radiš kak oceš po svojem i kak te volja i to je druga prica.{#} Ima dost slucajeva da u službenom servisu odma reinstaliraju Windowse, a to uopce nije potrebno a niti pitaju ljude imaju li Backup ili ne samo deri i reinstaliraj.{#} Bio je jedna slucaj tu kod jednog forumasa a takvih ima primjera puno, nosio u servis komp na pregled i oni tak to odradili stavili nove Windowse. Komp kod njih bio ok i vratili ga nazad, ali Windowsi opet ne rade baš sjajno ali normalno nisu odradili jedan pišljivi Memtest. Nije bilo puno grešaka u memoriji ali ih je bilo ipak, a to je ono najbitnije kaj u servisu nisu napravili fuckaš takav servis onda obicni nesposobnjakovici i luftbrenzeri.{#}{#}

Jednom tipu su mjenjali grafičku i napravili mu reinstall. Ja sam umro od smjeha a on jadan puko jer je ostao bez svega.

Btw, to je bio propali Vemulj u Ri.

16 godina
neaktivan

laku noćko!

Jahao sam pješice.
14 godina
neaktivan

Ljudi...

Kupim ja Tele2 karticu i aktiviram PaketS za internet...

Jesam li ja glup ili tele 2 internet paketi nisu izraženi u megabajtima nego u kunama? 

17 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Ljudi...

Kupim ja Tele2 karticu i aktiviram PaketS za internet...

Jesam li ja glup ili tele 2 internet paketi nisu izraženi u megabajtima nego u kunama? 

nisi glup, jedan mb ti dođe 1 kn

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice