nice trolling :P
Ja iznosim provjerene činjenice. Nisam ja kao ti
nice trolling :P
Ja iznosim provjerene činjenice. Nisam ja kao ti
Slaba je akcija večeras na forumu, sinoć je bila ludnica. A još samo imali i ženu forumašicu, koja još ima ograničenje da piše jer je nova. ;)
Slaba je akcija večeras na forumu, sinoć je bila ludnica. A još samo imali i ženu forumašicu, koja još ima ograničenje da piše jer je nova. ;)
valjda je ekipa umorna od sinoc pa nisu toliko aktivni
laku noć spameri 
valjda je ekipa umorna od sinoc pa nisu toliko aktivni
Moguće, jer sinoć se do kasno ubijalo u porukama, ja sam čak u 6 zaključao kafanu :D
ovakva da li bi meni pasala sada je kod mene KVR677D2N5/1G a ova je kvr800d2n6/1g da li i ova odgovara ova je na 800mhz a moje su u racunalu na 667 i ta sa 800 prilagodit ce se na 677 a maticna podrzava 533/677/800
laku noć spameri 
nek ti budu mokri snovi
http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/1G&root
ovakva da li bi meni pasala sada je kod mene KVR677D2N5/1G a ova je kvr800d2n6/1g da li i ova odgovara ova je na 800mhz a moje su u racunalu na 667 i ta sa 800 prilagodit ce se na 677 a maticna podrzava 533/677/800
ma o cemu ti?ja te nista nisam shvatio
e tu imate pravo, sinoc smo hebali bližnje nadležnima... uključujući mene al ne dobih karton =)
laku noć spameri 
i tebi sinko
http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/1G&root
ma o cemu ti?ja te nista nisam shvatio?
covjek prica o ramima, da ima u kompu od 667 herza i pita da li mogu ic rami od 800 herza uz one od 667
Totalno normalno... žena želi pokazati da je bolja...
Tako i mene bivša koja me 5 puta ostavila sada lovi... LOL...
Ili ti samo misliš da ona tebe lovi :P
evo mene... franjo jel opet zaključavamo u 6 :)
a di nam djevojče? il još nesmije tipkat tu jer je mlada :D
i tako oni ostadose tipkati do 6 ujutro 

Evo, došo i ja malo trollati, ako smijem.
I tako ja čekao 5 minuta. Idem pišat i spavat sad.
I tako ja čekao 5 minuta. Idem pišat i spavat sad.
to je dobro za tebe
Dobro večer jebatchi, i usput i laku noć. *drunk*
Dobro večer jebatchi, i usput i laku noć. *drunk*
und dir auch 

LN
Sono l'ultimo sulla tema"Za nespavalice" :DDD
(moram vježbat talijanski :DD,
Inače, to znači: ja sam zadnji u temi "za nespavalice". nadam se da sam pogodio :D)
Gud ivning!
malu bavariju.
malu bavariju.
Mijenjas avatare tj. ovo oko Torrentea ko carape... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
malu bavariju.
Mijenjas avatare tj. ovo oko Torrentea ko carape... :)
Tako je, hoćemo gulaš nazad
napravite anketu,pa cu promjeniti...gulas ili ovaj monster dildo kojim stemam naokolo.
napravite anketu,pa cu promjeniti...gulas ili ovaj monster dildo kojim stemam naokolo.
| 8 | Gulaš |
|---|---|
| 11 | Stihl motorni dildo |
| 2 | Nešto treće (predložite) |
yap, strašne stvari radimo onima koji ne koriste CIS
LOL
Je li itko stavio Mentalista u ovo ?
LoL
Pa nek netko stavi onu Mato-Terminator sliku...
moracu i ja poc kupit taj posrani android telefon...osjecam se ko zadnji luzer,pa to svi piplaju. sef ce mi dati savjet ovih dana.