- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde neka koja uspavljuje, da i ja mogu na spavanje imam sutra kolokvij :D
My Life Is A Very Serious Game...
Pridružujem se čestitkama
pa dobro kaj je s tim curama? kaj one mogu nanjušit kad je netko u vezi ili slično?
ma nisam, al eto svaki put se začudim...
Ima onaj škotski engleski... teško za razumjeti...
I još čudnija stvar. Onda su sve slobodne i žele baš tebe, a kada si ti slobodan nemožeš naći ni šugavog psa u tvojoj blizini...
I još čudnija stvar. Onda su sve slobodne i žele baš tebe, a kada si ti slobodan nemožeš naći ni šugavog psa u tvojoj blizini...
Totalno normalno... žena želi pokazati da je bolja...
Tako i mene bivša koja me 5 puta ostavila sada lovi... LOL...
meni je dobar za poslušati baroque and roll 
e pa to mi je baš nevjerojatno...jbt kad nisam imao curu ni psi uz cestu me nisu htjeli pogledat...a sad neke poruke, pozivi, ovo ono...
e pa to mi je baš nevjerojatno...jbt kad nisam imao curu ni psi uz cestu me nisu htjeli pogledat...a sad neke poruke, pozivi, ovo ono...
Odhebi... nemoj nasjedati na takve price... kao samo kava ili slicno...
Takvo nesto moze ti sve unistiti...
Lijepo im reci... Ostavite me na miru i gotovo...
I am talking to GOD 
Odhebi... nemoj nasjedati na takve price... kao samo kava ili slicno...
Takvo nesto moze ti sve unistiti...
Lijepo im reci... Ostavite me na miru i gotovo...
ma to i radim, budi bez brige...samo se čudim otkud sad to...ko da radar imaju...
I am talking to GOD 
iGod?
OMFG. Više poruka nego stanovnika Slovenije :P NHF
U nespavalicama ima 80.865 poruka, a čitano je 1.791.338 puta
Slovenija je po popisu stanovništva 2002 imala 1,964,036 stanovnika, a izračuni za 2009 godinu su predviđali 2,054,199 stanovnika. Populacija slovenije je u porastu i nemoguće je da slovenija ima danas manje stanovnika nego 2009 godine
Sramota si od trolla. Barem se nauči pošteno trollati pa dođi ovamo

OMFG. Više poruka nego stanovnika Slovenije :P NHF
U nespavalicama ima 80.865 poruka, a čitano je 1.791.338 puta
Slovenija je po popisu stanovništva 2002 imala 1,964,036 stanovnika, a izračuni za 2009 godinu su predviđali 2,054,199 stanovnika. Populacija slovenije je u porastu i nemoguće je da slovenija ima danas manje stanovnika nego 2009 godine
Sramota si od trolla. Barem se nauči pošteno trollati pa dođi ovamo

nice trolling :P