riječi nisu potrebne :)
falila slika
mario ubit ću te!

falila slika
mario ubit ću te!

mario ubit ću te!

svi bi me nešto ubijali danas xD
ne valja ti slika? :P
Ma čovječe ja sam s njom na 50% šanse da ju oženim, ja pristao još samo da ona pristane i to je to.
A vidiš večer je luda, stvarno nam je zanimljivo 
Nema ništa bez žena
pimpek party nije fora
onda i ja imam 50 posto šanse 
Pa ti sad reci da nisam u pravu. 
Tako mi je bilo i sa jessicom albom, ali jbg morao sam je odbiti bio sam mlad i nadobudan pa sam krenuo na faks, i ništa od toga,. ona htjela, ja reko ništa draga.
falila slika
mario ubit ću te!

pa nije ti to žena ili buduća valjda? :D
Ma čovječe ja sam s njom na 50% šanse da ju oženim, ja pristao još samo da ona pristane i to je to.
A vidiš večer je luda, stvarno nam je zanimljivo 
Nema ništa bez žena
pimpek party nije fora
onda i ja imam 50 posto šanse 
Tako mi je bilo i sa jessicom albom, ali jbg morao sam je odbiti bio sam mlad i nadobudan pa sam krenuo na faks, i ništa od toga,. ona htjela, ja reko ništa draga.
i dan danas se ovako
lijepe na tebePa ti sad reci da nisam u pravu. 
mmmmmmmmmmm đesika ....http://1.bp.blogspot.com/_pLmMug9YFkw/TPC86tNvlEI/AAAAAAAAC8Y/EBejGae3K24/s1600/jessica-alba-back.jpg
dobro si ti rekao, ovako dobro nije bilo u bircu ni prije 500-te strane
danas gledo đesiku u novom filmu al je dobra brate...
mmmmmmmmmmm đesika ....http://1.bp.blogspot.com/_pLmMug9YFkw/TPC86tNvlEI/AAAAAAAAC8Y/EBejGae3K24/s1600/jessica-alba-back.jpg
prava koka
priznajem da sam imao kad sam bi mlađi sve slike od đesike albe koje sam mogao pronaći na internetu i nije me toga sramota.
koji koji????
u kojem? http://photogallery.filmofilia.com/data/media/66/machete_poster_01.jpg
I evo samo da vas obavijestim da je naša kolegica barbie prisutna s nama i žalosna je što ne može komentirati ništa.
I evo samo da vas obavijestim da je naša kolegica barbie prisutna s nama i žalosna je što ne može komentirati ništa.
neka stavi svoju sliku ako je ljubomorna na Jessicu
prava koka
priznajem da sam imao kad sam bi mlađi sve slike od đesike albe koje sam mogao pronaći na internetu i nije me toga sramota.
RESPECT
i ja sam, samo što nije puno starija od mene 
i ja sam, samo što nije puno starija od mene 
stara koka, masna juha
kad se tušira....ufff :P
Njoj je jessica najjača cura ikad, sama to kaže. A i da hoće staviti slike ne može. još je mladunče na forumu
Njoj je jessica najjača cura ikad, sama to kaže. A i da hoće staviti slike ne može. još je mladunče na forumu
stavi ti umjesto nje, na isto ti dođe
dozvola za fockere 3...predobra...
i nama je baš žao
ali je dobar znak ako je još ovjde, znači da nismo ispali totalni kretenosi 

stara koka, masna juha
e markane, tebi je možda stara - ali ona i ja smo razlika 2 godine i 2 mj, taman! za neku romansu - kad bih ja htio naravno hiihihii 
i nama je baš žao
ali je dobar znak ako je još ovjde, znači da nismo ispali totalni kretenosi 

stara koka, masna juha
e markane, tebi je možda stara - ali ona i ja smo razlika 2 godine i 2 mj, taman! za neku romansu
ja bih volio da ti se želja ostvari, imaš samo 50% šanse
edit: a sad kao nebi, žena ušla u prostoriju
kad se sjetim serije Anđeo tame...nisam propustio ni jednu epizodu :P
ja bih volio da ti se želja ostvari, imaš samo 50% šanse
edit: a sad kao nebi, žena ušla u prostoriju
ako franjo otpadne, onda imam i 51 posto šanse