- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
baš razmišljam nešto...nevjerojatno ali u ovih 16 mjeseci da sam tu nisam dobio ni jedan karton xD moram i ja napravit neko sranje xD
ajmeee krešo pa gdje ga nađe, ovaj ide u bookmarkse 
Ivo ga našo...meni je već u arhivi 
evo jedna za linuxaše
Hebi se :P
lol, nema šveđanki kao ni eura... :(
Dobro ajde nije uredu od mene da lijepim privatene poruke koje se razmjenjuju između članova, ali imam sve pixel na pixel :P
tako da momci koji su se malo dop sa barbie znaju koji su cura je dosegla limit i privatnih poruka tako da ništa od komunikacije momci.
I nije niti iz osijeka niti zegea, nego je moja slavonka iz SB.
Samo odg na neodg. poruke u privat.
evo jedna za linuxaše
Hebi se :P
aaaa čekali smo kad ćeš se javiti na tu provokaciju 

Dobro ajde nije uredu od mene da lijepim privatene poruke koje se razmjenjuju između članova, ali imam sve pixel na pixel :P
tako da momci koji su se malo dop sa barbie znaju koji su cura je dosegla limit i privatnih poruka tako da ništa od komunikacije momci.
pozdravi nam barbiku 
I da se zna dobio sam od kolegice privatno da sam lud čovjek što tu iznosim neke činjenice o njoj. Možda sam nahebo.
ajde, pa češ dobiti od ive jedan high kick 
dobit češ od Ive jedan
ipak mi ga dao Miro...hehehe baš sam se nasmijao :P
pozdravi nam barbiku 
čita ona sve ovo, ne brini
ahahahahahahah.. koji si ti liiik :P :P :P
laku noc.
pozdravi nam barbiku 
čita ona sve ovo, ne brini
e ovo proradilo :D :D :D Weeeee..hhh
ipak mi ga dao Miro...hehehe baš sam se nasmijao :P
da, miro nas prati 
THIS IS...
ooooo don kihoty wlekome 
Koja je razlika između Barbie i Štrumfete?
* * *
I da se zna dobio sam od kolegice privatno da sam lud čovjek što tu iznosim neke činjenice o njoj. Možda sam nahebo.
Pozdrav barbiki 
barbika je Borg 
No HF Borg
poslali smo supermodu Miri zamolbu i mito u obliku boce žeste pa ti je otključao porukice 

Evo curki je proradilo, a sad bi svi nešto na spavanje, nema spavanja momci najluđi je tulum sad, imamo i curu među društvom :P

aha