znači meni ispadne max 40kn poštarina (ps2 teži otprilike 2-3kg). i ja bih mogao to platit ali njemu povećat cijenu za 40kn?
nisam nikad ovo radio, pa molim da mi se ne smijete, ali kako ću ja dobit pare?
EASEUS Partition Manager Home Edition i rokaj
Podatci (fotke, muzika, video) se ne gube?
Sad vamo sad tamo...
Sa linuxa na windows svako malo -.-''
jel koristiš mint
Ne...
Ma nije ako šalješ kao običan paket i kažeš teti na pošti da uveča cijenu za tu poštarnu...
Ako je manje od 5kg bude te izašlo svega 15kn...
EASEUS Partition Manager Home Edition i rokaj
Podatci (fotke, muzika, video) se ne gube?
ako ima praznog prostora on će taj prazni prostor izdvojit za novu particiju
prije svakako obavi teški defrag da iskoristiš cijelu polovicu diska ako hoćeš da normaln radi....
znači defrag ovako nečega
da na kraju ispadne ovako otprilike
to su slike mojih diskova....sistemskog i arhive
pošalješ paket sa plaćanjem pouzećem....dakle kad dotičnoj sobi dođe paket on ju plati i tebi dolaze pare od poštara osobno
ako ima praznog prostora on će taj prazni prostor izdvojit za novu particiju
prije svakako obavi teški defrag da iskoristiš cijelu polovicu diska ako hoćeš da normaln radi....
znači defrag ovako nečega
da na kraju ispadne ovako otprilike
to su slike mojih diskova....sistemskog i arhive
Stvar je u tome što lik nema ni pola gige mjesta... 
Trebam mu stavit sedmicu, nekako ću se snaći...
Neda mi se vise...
sutra cu se sa san andreasom zamarat...
:)
nemoj ni pokušavat stavljat Sedmicu a kamoli Vistu na particiju manju od 50-60 GB
nemoj ni pokušavat stavljat Sedmicu a kamoli Vistu na particiju manju od 50-60 GB
windows 2000, 2.17 GB mu treba...
a sedmici oko 7...
Particija mu je otprilike 100 gb.. barem tako kaže.
Ako sam uspio stavit jednoj sedmicu na komp star 8-9 godina (i zadovoljna je s njim), zašto bi bilo suprotno i s ovim? 
Ako sam uspio stavit jednoj sedmicu na komp star 8-9 godina (i zadovoljna je s njim), zašto bi bilo suprotno i s ovim? 
Ma vraga... ne vjerujem da je star 8 godina... Vuklo bi se ko krepana mačka... evo ja imam komp od 10 godina, cak i upgrejdan s pentium 3, pa ima problema i stucavica kod xp-a...
e moja novatv, koje gluposti sada prikazuješ..
a sedmici oko 7...
ko će stavljat 2k verziju pored XP-a, Viste i Sedmice....jedino neki programeri i developeri ali običnom korisniku ne treba manje od XP-a
a za Sedmicu se ne isplati stavljat manje od 50 GB particija zbog dodatnih programa....ja sam stavio Sedmicu davno i dao jedno 70 GB prostora....still not enough...a većinom sam radio na Sedmici
Ma vraga... ne vjerujem da je star 8 godina... Vuklo bi se ko krepana mačka... evo ja imam komp od 10 godina, cak i upgrejdan s pentium 3, pa ima problema i stucavica kod xp-a...
Ne leti, ali opet vlasnici dobro služi za internet i MS Word..
I ne štuca previše.
a sedmici oko 7...
ko će stavljat 2k verziju pored XP-a, Viste i Sedmice....jedino neki programeri i developeri ali običnom korisniku ne treba manje od XP-a
a za Sedmicu se ne isplati stavljat manje od 50 GB particija zbog dodatnih programa....ja sam stavio Sedmicu davno i dao jedno 70 GB prostora....still not enough...a većinom sam radio na Sedmici
netko s mojim kompom :P
ma ja sam stavio Sedmicu na frendov 5 godina star laptop...radio bi normalno da ima više RAM-a i malo jaču grafu...tj. ugrađena grafa uzima RAM memoriju tako da je potrebniji RAM....ali moglo se radit samo previše zauzimaprocesor jer je stari Sempron od 1.2 GHz
dakle starost dijelova nema veze ako isporučuje dovoljno snage za normalan rad...samo treba diskovnog prostora ako je ostalo dobro
netko s mojim kompom :P
otprilike 
Ali nisi napisao koju poštu?
U centru ili kod kolodvora? 
to sve što si rekao je točno
a svejedno možeš ih pitat u pošti za nejasnoće 
ma ja sam stavio Sedmicu na frendov 5 godina star laptop...radio bi normalno da ima više RAM-a i malo jaču grafu...tj. ugrađena grafa uzima RAM memoriju tako da je potrebniji RAM....ali moglo se radit samo previše zauzimaprocesor jer je stari Sempron od 1.2 GHz
dakle starost dijelova nema veze ako isporučuje dovoljno snage za normalan rad...samo treba diskovnog prostora ako je ostalo dobro
Je li to onaj laptop čijim driverima si se mučio nekoliko dana? 
Je li to onaj laptop čijim driverima si se mučio nekoliko dana? 
upravo taj
jbt na kraju ga ni ne koristi ....

....a mogo je meni poslužit za net
upravo taj
jbt na kraju ga ni ne koristi ....

....a mogo je meni poslužit za net

Kako ne bih znao...
I ja sam negdje u tom gradu... :D
Večer!