- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo preslušavam danske disko hitove, dobro sam
ti?
Poz đezeri , sutra sa vlakom u Ludbreg na proslavu nove yeaaa , i can't wait
ajde dobro je da imaš posla, ja mislim da ću sada gledati Earla na HRT2, možda se i vratim vamo
Večer!
Narode, napustam vas. Treba se naspavati i za sutra i za prekosutra.
Dobro jutro! (za koju minutu)
Evo skidam film Wargames.... gledao tko?
Dobro jutro! (za koju minutu)
Evo skidam film Wargames.... gledao tko?
jel to onaj kad lik upadne u nekik vojni sustav i igra igru sa nuklearkama ne znajući da je zapravo igrao sa pravim nuke-ovima
ako je...da gledao sam...prezakon film a star je nekih 20 godina
Igore ima li Nokia ijedan mobitel da nije na symbianu? osim N900... i jel taj maemo valja štogod :)
Odo spavat
El En narode
Igore ima li Nokia ijedan mobitel da nije na symbianu? osim N900... i jel taj maemo valja štogod :)
Ima, N810, N900, i mozda neke za koje ja neznam. Maemo je Linux, ali ne linux kao Android nego baš pravi Linux, imaš pristup terminalu, možeš instalirat dosta programa koje možeš na Linuxu(mislim na bash programe)...
Inače ja i par ljudi radimo autića na daljinski, koji se kontrolira akcelerometrom na mobitelu dakle okrenes mob naprijed i autic ide(ima podrsku i za kontrolu joystickom) i ima kameru na sebi za stream. Stvar funkcionira tako da se na elektroniku od autica(koju su slagali oni) usb portom spoji Nokia s Maemom i stavi na autic i onda se s drugom Nokiom ili PC-jem preko wlana kontrolira autić i dobija slika s kamere na autiću. Zašto to prićam, prićam jer je taj Maemo stvarno moćna stvar ako se zna iskoristit, tip koji ga ima radi perverzije s njime.
Da - oni najjednostavniji modeli tipa 1100. Svi imalo napredniji imaju "dumbphone" S40, a smartphone S60
@dj_beni - n810 (a kad smo kod toga i n800) nisu mobiteli
ADSL 13 giga
Ima, N810, N900, i mozda neke za koje ja neznam. Maemo je Linux, ali ne linux kao Android nego baš pravi Linux, imaš pristup terminalu, možeš instalirat dosta programa koje možeš na Linuxu(mislim na bash programe)...
Inače ja i par ljudi radimo autića na daljinski, koji se kontrolira akcelerometrom na mobitelu dakle okrenes mob naprijed i autic ide(ima podrsku i za kontrolu joystickom) i ima kameru na sebi za stream. Stvar funkcionira tako da se na elektroniku od autica(koju su slagali oni) usb portom spoji Nokia s Maemom i stavi na autic i onda se s drugom Nokiom ili PC-jem preko wlana kontrolira autić i dobija slika s kamere na autiću. Zašto to prićam, prićam jer je taj Maemo stvarno moćna stvar ako se zna iskoristit, tip koji ga ima radi perverzije s njime.
zanimljivo :D al' ja bi i dalje N8 ili E7 :D
Da - oni najjednostavniji modeli tipa 1100. Svi imalo napredniji imaju "dumbphone" S40, a smartphone S60
aah da, internet pločica
aah da, internet pločica
Mogu ga oni nazvati i sveti savo, ali n800 i n810 nemaju GSM modul u sebi tako da nikako ne mogu biti mobiteli ma koji im god naziv bio dan
zanimljivo :D al' ja bi i dalje N8 ili E7 :D
Svakako pogledaj na youtube-u kako sve izgleda, ima dosta dobrih prezentacija i Androida i Symbiana i Maema.
oj momci oj oj oj =)
sta ima jebaci,niste valjda otisli na pocinak
sta ima jebaci,niste valjda otisli na pocinak
ma kakvi.
Dopisujemo se na fejsu :D
tl vam je otvoren ako netko nema ;)