Da vidimo kako ce penetrirati bunker 6 km ispod površine... dvije od 50 megatona ne bi mogle toliko srediti...
Ove moje su napredne... imaju mogućnost kopanja (kao one gluposti u SF filmovima). 
(mislim da sam pretjerao, ali nema veze)
Da vidimo kako ce penetrirati bunker 6 km ispod površine... dvije od 50 megatona ne bi mogle toliko srediti...
Ove moje su napredne... imaju mogućnost kopanja (kao one gluposti u SF filmovima). 
(mislim da sam pretjerao, ali nema veze)
Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
Vid' stvarno... Nisam ni gledao... 
Cestitam. 
penetracija jedne od 25 megatona blizu površine (unutar 10 metara) je nešto manja od 900 metara, a rabi se eksponencijalna funkcija opadanja....
Otprilike jedna od 180 megatona treba da napravi krater veličine 6 km... Bombe takve jakosti... ne postoje...
Cestitam. 
Hvala.. ali danas je još nešto (osim mojih 17 mjeseci na forumu). 
Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
Nisi trebao reći, da vidio tko bi se prvi sjetio. 
A da, sad se sjetih, Ivane sretan ti imendan, a vama ostalima : Na dobro vam dosao sv. Ivan. 
Ne.
Drustvo napustam vas. Laku noc!
ima živih?
ima živih?
Nema...
ima živih?
Ja nisam živ. Ja sam ZOMBIIII I POJEST CU TI MOOOZAK
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
nema.
Ja nisam živ. Ja sam ZOMBIIII I POJEST CU TI MOOOZAK
10 godina? 
ups sad vidim 15...al na isto dođe xD
ups sad vidim 15...al na isto dođe xD
:D