Koja pravila su bitna na Black Catsu?
Da sada ne čitam sve.
Postoje 2 univerzalna pravila za sve trackere:
- Don't bullshit about anything
- Seed-aj minimalno 48 sati ili dok nebude ratio minimalno 1.0
Da sada ne čitam sve.
Postoje 2 univerzalna pravila za sve trackere:
e ljudi jedno pitanje...recimo ako idem preuzimat preko isohuta gta sa 50 seedera i 50 leechera ili na blackcatsu mpr. isto gta s 50 seedera i 50 leechera a da na blackcatsu imam registrirani tracker onda bi mi se preko BC skidalo s vecom brzinom ???????
Sretan Božić !!!!
Otovren vam je black cat!!
http://www.blackcats-games.net/signup.php
treba par puta refreshat stranicu s F5 i može se registrirat. Uživajte
hehe, oni stalno otvaraju, a onaj hdbits nece nikad haha i to ne registracije vec samo pozivnice da enable-aju :D
Brze ce ti skidat na black catsu jel tamo vecina ima box, i nece biti sigurno 50 leechera na starom torrentu.
P.S. nisu bas ista pravila kao na svim trackerima jel su stafferi blago receno cudni, procitajte faq i pravila obavezno jel inace mozete dobiti ban i ako ih se pridrzavate.
SRETAN BOŽIĆ SVIM BIRTAŠIMA I FORUMAŠIMA!
Sve najbolje...
Sretan Božić forumaši sve najbolje....
Da sada ne čitam sve.
regan sam na BCG već dobrih pola godine i iskreno ne znam koja su pravila. skinem torrent, seedam dok komp radi i zasad nije bilo problema.
OK kids....bed time
night night 
Sretan Božić...
regan sam na BCG već dobrih pola godine i iskreno ne znam koja su pravila. skinem torrent, seedam dok komp radi i zasad nije bilo problema.
fino, samo sto manje imaj sa staffom posla i sve ce biti uredu.
OK kids....bed time
night night 
nighty night, mogao bi i ja lagano.
nakon ponocke,odlaska do prijatelja i otvaranje darova evo me ode,sritan bozic
Mama i tata jos nisu dosli.
OPEN!
Dobra večer!
Veće...open
Večer...
:P
Učinio si Pedobear-a još strašnijim.
vecer
Večer... evo tati radim backup mobitela :D Ova nokia je zakon stvarno :) i onda updejtati softver ako može i ako postoji ovi maps da stavim :)
nema nikog ;(
Večer... evo tati radim backup mobitela :D Ova nokia je zakon stvarno :) i onda updejtati softver ako može i ako postoji ovi maps da stavim :)
koji mob
jel jos uvijek kupujes igre manje od 2€ na steamu ?
da me ti dodaš ko frenda : mihovilm (moj nick)
bolje ga nemoj to pitat
Nokia 6500 Slide...
Igore nikad nisam ni govorio protiv Nokie... sjajne mobitele imaju... od kvalitete pa do podrške :) A ja se patim sa ovim semećm od cookija :(
ne kupujem više niti jednu igru... i btw... kupovao sam nekim ljudima i igre koje su bile i preko 10 eura...
ne kupujem više niti jednu igru... i btw... kupovao sam nekim ljudima i igre koje su bile i preko 10 eura...
steta ako ikad hoces javi
Nokia 6500 Slide...
Igore nikad nisam ni govorio protiv Nokie... sjajne mobitele imaju... od kvalitete pa do podrške :) A ja se patim sa ovim semećm od cookija :(
Ma govorim za ostale koji pljuju protiv nokije i govore symbian je mrtav i takve stvari... uf...
steta ako ikad hoces javi
Nikad više.. .zahvali se wekiju za takvo sto...
Nezahvalno derište jedno...
Kupujem samo bratu, meni i mindu ako mu sto zatreba...
Nokia 6500 Slide...
Ma govorim za ostale koji pljuju protiv nokije i govore symbian je mrtav i takve stvari... uf...
Takvi mi ljudi idu na živce ;) Stvarno evo radim backup tri klika sam stisnuo :) još ovo nije smartphone... kakav je onda tek Nokijin smartphone :) npr. E63 kojeg ima mama je stvarno savršen... ja se iskreno nadam da ću jednom imati Nokiju :)