Ljudi mislim da sam danas dobio prvu žgarevicu...odnosno sada..moze li to biti od dorine s ljesnjacima ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zamislite da nam bugovci za božić poklone 1 zvjezdicu ;D
Sinko, sinko.
Imao sam ja 2 pune, ali na taj mi je dan oduzmu...
Ljudi mislim da sam danas dobio prvu žgarevicu...odnosno sada..moze li to biti od dorine s ljesnjacima ???
I od rigoroznog oralnog sexa s crncima.
http://www.pik.ba/artikal/831309/citac-kartica/
nadam se da ce te moci ovo otvoriti, pa me zanima da li tko ima nesto ovako na compu valja li sto ovo 
bokte na to čudo moš šta oćeš prikopčat 
take it 
kolko sam te skuzio milim da pitas koji program je najbolje uzeti...ja neznam..pogledaj na google - u ps3 emulator...jer ps3 i xbox 360 imaju iste igre i sve isto...dobro mozda ima neke koje su rađene posebno za xbox 360...
kao prvo - Fable 2 je xbox 360 only igra i nemože se nikako pokrenut na kompu
kao drugo - PS3 emulator ne postoji, a i da postoji trebao bi neku bijesnu mašinu da pokreneš bilo koju igru na njega jer za PS2 emulator trebaš minimalno 2.0 GHz dual core procesor
kao treće - xbox 360 i PS3 igre su razlike nebo/zemlja
Večer 
Kako je?
Večer
evo tandrkamo...svako svoje
Sretan Božić i sve najbolje tebi i tvojima 
I od rigoroznog oralnog sexa s crncima.
hahahahaha lol
...a zapravo dok si to zamislim...
kolko sam te skuzio milim da pitas koji program je najbolje uzeti...ja neznam..pogledaj na google - u ps3 emulator...jer ps3 i xbox 360 imaju iste igre i sve isto...dobro mozda ima neke koje su rađene posebno za xbox 360...
Večer 
Kako je?
Večer
Hvala također 
http://www.pik.ba/artikal/831309/citac-kartica/
nadam se da ce te moci ovo otvoriti, pa me zanima da li tko ima nesto ovako na compu valja li sto ovo 
bokte na to čudo moš šta oćeš prikopčat 
take it 
kao prvo - Fable 2 je xbox 360 only igra i nemože se nikako pokrenut na kompu
kao drugo - PS3 emulator ne postoji, a i da postoji trebao bi neku bijesnu mašinu da pokreneš bilo koju igru na njega jer za PS2 emulator trebaš minimalno 2.0 dual core procesor
kao treće - xbox 360 i PS3 igre su razlike nebo/zemlja
Večer 
Kako je?
Večer
ok...mislio sam da ima fable 2 za ps...a ovo za ps3 i xbox 360...ma nerazumijem se ja u konzole...e a kad smo vec kod konzola jer mi moze ko reci nesto u vezi psp go !...napisao sam post gore
ok...mislio sam da ima fable 2 za ps...a ovo za ps3 i xbox 360...ma nerazumijem se ja u konzole...e a kad smo vec kod konzola jer mi moze ko reci nesto u vezi psp go !...napisao sam post gore
neam blage veze o PSP Go
Ljudi mogli bi napravit rekord sad pod praznicima...ko bi dulje bio na forumu...cjele dane i noci...
ljudi sto mislite o nirvani a sto o guns'n'roses - ima ?
Nirvana je grunge bend, nema umjetnicku vrijednost, skoro je svaka pjesma ista.
G'n'R, bend koji je odrzavao rock na zivotu jedno vrijeme.
Sretan Božić forumaši!
Sve najbolje!
Svako dobro za blagdane i od mene 
slazem se svime osim s onim sto si napisao o nirvani...meni je nirvana jedan dobar bend...ima neke divlje pjesme npr. smells like a teen spirit , a
ima i neke smirene npr. about a girl
slazem se svime osim s onim sto si napisao o nirvani...meni je nirvana jedan dobar bend...ima neke divlje pjesme npr. smells like a teen spirit , a
Sretan Božić !!!!
Otovren vam je black cat!!
http://www.blackcats-games.net/signup.php
treba par puta refreshat stranicu s F5 i može se registrirat. Uživajte
kakavih sve budala ima na internetu.
Gledam jedan mod za nfs, i tamo čovjek reteksturiro cijeli grad u most wantedu, i stavio ljudima da downloadaju, ali budale nisu znale koristit spoiler u kojem je password, nakraju mu je već bilo dosta pa ja ispod spoiler-a napiso Hint: For dumb people who don't know how to use spoiler box, just select all, and the password should be there, if you don't understand what I mean, go fuck yourself
Nakraju mu je ovaj zadnji dio uklonjeni, ali bitno da su ljudi naučili koristit spoiler box.
Sretan Božić !!!!
Otovren vam je black cat!!
http://www.blackcats-games.net/signup.php
treba par puta refreshat stranicu s F5 i može se registrirat. Uživajte
hvala 
Da, to sam i ja rekao, sve divlje su na kalup SLTS, a smirene na About a girl.
Tekst necemo komentarisati, jer je to ipak muzika, njoj i ne treba tekst.
slazem se...
Koja pravila su bitna na Black Catsu?
Da sada ne čitam sve.
Sretan i blagoslovljen Božić svima!
P.S. Poklanjam bonbon bon od 40 kn. Tko hoće, neka se javi na PM 
Koja pravila su bitna na Black Catsu?
Da sada ne čitam sve.
slicna kao i na drugim trackerima...
A za što služi bon?
uglavnom drago mi je da su promjenili izgled na Black Catsu, sada se lakše snać.
A za što služi bon?
Bon za mobitel, bonbon mreža.