:D
lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me
Je a meni je stari ruski bogatš(ccc).
Jbt kod mene u sobi sve nešt zeleno svijetli 
NVidia fan?
Sve su to shortcuti! Pa neće u Start meniju biti programi!! 
Evo skini si ovo ,tu su ti svi sistemski shortcuti! Imaš u Read Me kud idu!! KLIK
EDIT: Jel se meni to čini ili sam upravo sada dobio još jedan mjesec staža na forumu?
čini mi se da sam i ja
NVidia fan?
ma jok....samo volim zelenu boju....umirujuća je i naravno ljudsko oko je najosjetljivije na zelenu boju tako da najbolje vidi...evo ja ko da imam najt vižn
NVidia fan?
ma jok....samo volim zelenu boju....umirujuća je i naravno ljudsko oko je najosjetljivije na zelenu boju tako da najbolje vidi...evo ja ko da imam najt vižn
A hebiga. Kod mene je problem što obožavam crnu, a lampe u crnoj boji mi nisu neš.
A hebiga. Kod mene je problem što obožavam crnu, a lampe u crnoj boji mi nisu neš.
slabo ti svijetle? xD
slabo ti svijetle? xD
Povećavaš mi bol.
Jesi probao sa UV neonkama 
Povećavaš mi bol.
kupi uv lampe i obuci bijelu majicu :D prehebeno izgleda
Kada ćemo već humor:
Vozi se čovjek po autocesti, kada mu izleti crveni patuljak:-Bok ja sam crveni patuljak, gej sam i žedan sam-. Čovjek mu da bocu vode i nastavi, kada ponovno izleti crveni patuljak: - Bok ja sam crveni patuljak, gej sam i gladan sam-. Čovjek mu da sendvič, nastavi nakon dugo vremena izleti mu plavi patuljak, čovjek će: - Nemoraš mi ništa govoriti sve znam. Ti si plavi patuljak, gej si i gladan i želi sendvič i vodu-. Na to će plavi patuljak: - Ne ja želim prometnu i vozačku-.
Zašto u nespavalicama nema gumba hvala?
ovisi koliko ih trebaš i kakve misliš koristit...
Zašto u nespavalicama nema gumba hvala?
zato što je ovo podforum Ostalo
Ima neko ideju šta da radim?
(Prozor izgleda lijepo, ali mi nije do samoubojstva, pa nemam ideja)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Please describe wtf you're watching!!
Dali da promjenim Avatar?
[=XII=] {_.:BRUNO:._}