predobri su mi...
what about me?
what about me?
Iz istog razloga ja jedino visim u nespavalicama, uvrh glave komentar-dva u drugim temama svake prijestupne...
Odlazi sve kvragu, još da par ljudi ode - odoh i ja. Mislim bit ću ponekad s kojim komentarom negdje, ali puno više ću ne biti ovdje nego biti
još prije pola godine (nepitaj) sam sudjelovo u brdo tema a sad mi se jednostavno neda svađat s ljudima....moraš se svađat ako imaš pravo a drugi ne, ako si pogriješio moraš se svađat jer te svi napadnu iako se isprićam...ćast izuzetcima, ima forumaša koji su zbilja spremni pomoć nekome al većina mislio da su najpametniji....zato sam stalno u bircu i nespavalicama...tu bar možeš nešt napisat bez sankcije...kad imam problem tu pitam
iz istog razloga sam i ja tu
Mah nadam se da cu uspjeti napokon organizirati i treći projekt pa će mozda malo bolje biti...
Mah nadam se da cu uspjeti napokon organizirati i treći projekt pa će mozda malo bolje biti...
puno sreće ti želim
pa nemojte sad svi otić...
onda idem i ja
al ne moram ja napisat komentar u onu temu :D
Kud ćete u PM
Kud ćete u PM
ja nikud neidem
raspad, sistema je pocea ima vec godina..
a tako se i nastavlja
a tam gdje si se zakaćio s onim wooo+++nešto ...mislim da si na prošloj stranici dao link
a tam gdje si se zakaćio s onim wooo+++nešto ...mislim da si na prošloj stranici dao link
ovdje
Nemoj još i ti otić....ko će me nasmijavat sa slikama
Ako se to dogodi uploadam ti moju kolekciju na rapidshare ili tako nešto
A i došao je taj dan - garfield je napisao post s kojim se slažem (bar donekle)
Ako se to dogodi uploadam ti moju kolekciju na rapidshare ili tako nešto
A i došao je taj dan - garfield je napisao post s kojim se slažem (bar donekle)
Ma ona sinoć me ubila
Smijao sam se jedno 10 minuta, trbuh me zabolio
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/peticija-online-bug/78279.aspx?jumpto=1483419&sort=asc&view=flat&page=3
salji link, cinilo mi se da nije bia aktivan od onog posta
o stripovima
Sretan novi dan!
Također isto tako, ali neda mi se baš precizirati. Onda bi se uvukao u rasprave o dlakavom poteru, ostalim "modernim drogama i zlima" i tuđmanu. A o tome nemam ni najmanju volju raspravljati...
Pa komuniciram lijepo s tobom jel tako? :)
pa onda... :)
osposobio android emulator...aj da i to vidim malo :D
A vidim. Suvišno je i da komentiram...
ah...preteške teme većeros....laku noć ljudi
ima ja, ako samnom razgovaraš :D