- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav eto vam i mene malo.........
večeras spamam u nadi da neću izgubiti i ovo malo zvjezdica što mi je ostalo ^^
dobro večer i tebi
Ne. Zašto pitaš?
Ne. Zašto pitaš?

ug zajebo si se.. nije on ono što ti treba :D
Ne. Zašto pitaš?

Hvala na lijepim riječima, ali nebih se opisao takvim (nisam neki filmofil - zapravo ako ih pogledam uvrh glave 10 na godinu). Stavljam sve zanimljive filmove koji su mi zapeli za oko na listu, ali zbog obaveza lista se samo povećava, a nikako smanjuje.
Inače preferiram TV serije - veći prostor za priču i karakterizaciju likova zbog velikog broja epizoda. I ako mi se svidi prva epizoda vjerovatno ću voljeti i slijedećih 100 i ne moram tražiti nešto novo ili drugo.
Ali ide na listu
P.S. puma samo ti zajebavaj, nemoj da slučajno doživiš neku nesreću

...
Inače preferiram TV serije - veći prostor za priču i karakterizaciju likova zbog velikog broja epizoda. I ako mi se svidi prva epizoda vjerovatno ću voljeti i slijedećih 100 i ne moram tražiti nešto novo ili drugo.
...
Čekaj sad da ti Dino preporuči šeherezadu... 
Šeherezada je poučna TV serija u kojoj se radnja vrti oko Šeherezade i Onura... prvo jedno 500 epizoda se ne radi ništa... nakon toga se isto ne radi ništa :D i onda eto mali Kan ima leukemiju... da bi dobila novce za liječenje morala je eto biti sa svojim Onurom :D
Šeherezada je poučna TV serija u kojoj se radnja vrti oko Šeherezade i Onura... prvo jedno 500 epizoda se ne radi ništa... nakon toga se isto ne radi ništa :D i onda eto mali Kan ima leukemiju... da bi dobila novce za liječenje morala je eto biti sa svojim Onurom :D

Šta sam rekao? 
Dobra vecer, evo izvadio sam GeForce 6200, sve je spremno za HD5670.
Ne znam zbog cega ljudi govore da je Windows 7 zahtjevan, evo vrti se na integrirki bez problema.
streljajte me i umirem sritan 5-0
jes ti polozija prvu pomoc vise? xD
zva me danas da je u cet, a nadan se da cu to rjesit vise
btw cestitam...
Večer nehorizontalci 
maloprije završio sa "PSU salvaging"....skidao sve što valja sa 2 stara napajanja....imam 4 kondenzatora i jedno 5-6 zavojnica 
sad me bole noge jer sam stalno stajao 
zva me danas da je u cet, a nadan se da cu to rjesit vise
btw cestitam...
a bilo bi i vrime...
hvala ^^
Koji je najbolji program za snimanje videa u igrama, da ne zauzme puno mjesta prilikom snimanja, posto sam dosta ogranicen sa hardom. Samo da nije FRAPS ili Xfire.
Odoh...
LN.
Koji je najbolji program za snimanje videa u igrama, da ne zauzme puno mjesta prilikom snimanja, posto sam dosta ogranicen sa hardom. Samo da nije FRAPS ili Xfire.
imas u temi NFS Hot Pursuit Najavljen, post je od RuskeGTT, a na zadnje 2-3 stranice se nalazi
imas u temi NFS Hot Pursuit Najavljen, post je od RuskeGTT, a na zadnje 2-3 stranice se nalazi
OK
OK
dakle, prije sam snimao sa fraps-om, ali mi u zahtjevnijim igarama uzasno usporavao gameplay (znalo se vrtiti na 5-8 fps dok se snimalo), pa sam presao na wegame program, koji puuuno manje usporava mi gameplay, sa nekih 35-40 padne na 25 cirka, sto je igrivo i gledljivo...snimam sve u pola rezolucije ekrana (dakle 720*450) i onda u programu xilisoft converter prebacim u HD, dakle nije pravi HD, vec je povecana rezolucija sa 720*450 na HD...probat cu jednom snimiti u punoj rezoluciji monitora i onda samo u HD baciti, trebalo bi biti bolje, ali onda nece 1min filmica imat 100MB, nego mozda i duplo vise...kad bih imao veci upload bi bilo sve bolje...ovako moram raditi HD iz 720*450, a kod duzih filmica, 3-4min i vise nema sanse da stavim u HD jer bi mi dovijeka dizalo na YT
ETO DA NE TRAZIS ^^
Sad tek pročitao Paolov post na prošloj stranici.....a majke ti mile, zar baš sad
R.I.P. Leslie Nielsen
ajme sad se izivljavam na svima radi tekme...
vrhunac svega danas briga me sta san i pa jedan kolokvij...
Sad tek pročitao Paolov post na prošloj stranici.....a majke ti mile, zar baš sad
R.I.P. Leslie Nielsen
a hebiga, lipe je godine dozivija, moji su prababa i pradida bili to godiste, ali oni su umrli prije 17/12 godina
R.I.P. Leslie Nielsen
a hebiga, lipe je godine dozivija, moji su prababa i pradida bili to godiste, ali oni su umrli prije 17/12 godina
A jbg...svakome dođe vrijeme .....tako ćemo i mi.....jednog dana.......................
dobro veće ekipa...cijelo hebeno veće se hebem s mobitelom...i napokon moj trud je urodio plodom...otkljućo sam sony ericsson w910i...uh....još sam uzbuđen
Nego, puma, covice bozji, di si ti??? Nema te ni za lijek :)
Ali, 5 komada... ajme srice...
A ja budala zaboravia u kladionicu otic... stavit vise od 3 gola ili 'jedinicu'...
I, na kraju, kod onih izmjena kazem liku da ce sad jos 1 gol pasti i onaj ga dade... :) ajme divote
Ali kako su oni njih vozali... klasicna sheva... :)
I na kraju ona 3 igraca idu na Messija, da ga fauliraju... stvarno fairplay...
A Ronaldo je nesto pokisao... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
ajme sad se izivljavam na svima radi tekme...
vrhunac svega danas briga me sta san i pa jedan kolokvij...
Ne da su ova dva umrla nego i šugava barcelona dobije (ne podnosim ju ni na papiru).
ajde više da prođe tih 15 minuta i da mi završi ovaj usr... dan.
[=XII=] {_.:BRUNO:._}