- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja bi to bila... siguran sam da kinezi imaju veće od nas sve...
I kakva luka?
rider15?? xD
I kakva luka?
Rijeka.................
Ajd da malo ponovim:
znači prva dva slova njegovog nick-a počinju sa prva 2 slova najveće hrvatske luke (najveće luke uopće)
dodatni HINT i zadnji....ima dvoznamenkasti broj uz nick 
Najveća Hrvatska luka je u Splitu... 
Odoh...
Here...on the house 
Ma neznam, bude mi mozga izgorio. 
VINKOVCI...
rider15?? xD
ZING!!!!
I kakva luka?
Rijeka.................
valjda znate da ja kažem NE alkoholu :D zato krešo molim te neki prirodni sokić :D
ah bugova tražilica je dobra stvar :D
Np
................
znači prva dva slova njegovog nick-a počinju sa prva 2 slova najveće hrvatske luke (najveće luke uopće)
Osim što Riječka luka je 2007 godine imala promet od oko 13 milijuna tona, a Šangajska oko 580 (najveća luka u svijetu što se tiče tereta)
A kad sam ja išao na natjecanja iz geografije vi ste jos bili u šestom razredu :P
A kad sam ja išao na natjecanja iz geografije vi ste jos bili u šestom razredu :P
u Republici Hrvatskoj
valjda znate da ja kažem NE alkoholu :D zato krešo molim te neki prirodni sokić :D
ah bugova tražilica je dobra stvar :D
Svježe iscijeđen 
ajde može proći... mada ja preferiram jagodu, borovnicu, crni ribiz i one male krekeriće jeftine :D
napisao si najveća luka u HRV i onda u zagradi (najveća uopće)
:P :P :P
Ajmeeeeeeee :P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Pa misli se na najveću hrvatsku luku....iako ima još velikih luka a neki ne poznaju ni dio hrvatske geografije (da sad je to pravilan naziv umjesto zemljopisa
)
Hahahahahahahahaha.

Osim što Riječka luka je 2007 godine imala promet od oko 13 milijuna tona, a Šangajska oko 580 (najveća luka u svijetu što se tiče tereta)
Evo pogledaj od Paolo-a CITAT....
ovako je napisao :P
vidiš :P
najveća luka uopće... što znači na svijetu :P :P :P
Ajme Krešo :P
Pa misli se na najveću hrvatsku luku....iako ima još velikih luka a neki ne poznaju ni dio hrvatske geografije (da sad je to pravilan naziv umjesto zemljopisa
)
Pa Rijeka ako se tamo gradi velik brod onda je sigurno največa luka,ne?
Znaci:
"...najvece hrvatske luke (i onda domoljubno, preuvelicavajuci: najvece luke uopce)..."
:P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Znaci:
"...najvece hrvatske luke (i onda domoljubno, preuvelicavajuci: najvece luke uopce)..."
E to vam pričam....
Jel treba crtat
mu materina 
Sretan novi dan!
I još nisi napisao najveća luka na svijetu po čemu: broju putnika, broju istovara/utovara, težini prenešenong tereta....
E moj krešo - nikad niš pametno od tebe
.......ponovit geografiju i naučit čitat između redaka 
I još nisi napisao najveća luka na svijetu po čemu: broju putnika, broju istovara/utovara, težini prenešenong tereta....
E moj krešo - nikad niš pametno od tebe
A sad...oš i muzičku