Jos par minuta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogodite tko ima Steam acc sa MW2?
Bog?
ali ja ih imam tri,,sin ih obožava,,,
al ne org, prerada
aha ONE e njih nemam...baterija mi rikava,,,,bojsi bilo mi je drago,,,,ja vas pozdravljam...laka mi noć
like,,sutra će se gledati..hvala veri mač...lipo spite...
Sluša ovdje itko pearl jam?
Sluša ovdje itko pearl jam?
ja ponekad...zkj?
Ma obožavam ih, pa tražim istomišljenike.
Ma obožavam ih, pa tražim istomišljenike.
aha :) meni su ok, al draža mi druga vrsta glazbe...
koja?
Sretan novi dan!
koja?
trance, house i sl...
ali volim i rock i sve, ovisi o pjesmi dal mi se svidi...
WUUUT???
A rekao si da si prekoračio....
A ja volim razne žanrove rocka,metala(progresivni i neoklasični osobito) i klasičnu glazbu.Trenutno mi je vrh moje tehnike na gitari činjenica da mogu svirati Alla Turca(Turski Marš).
A ja volim razne žanrove rocka,metala(progresivni i neoklasični osobito) i klasičnu glazbu.Trenutno mi je vrh moje tehnike na gitari činjenica da mogu svirati Alla Turca(Turski Marš).
To je fina pjesma. Ja sam to prije nekih pol godine naučio. baš je zakon za svirat. I kad dođe onaj dio oko 12 polja svi počnu pljeskat :D
To je fina pjesma. Ja sam to prije nekih pol godine naučio. baš je zakon za svirat. I kad dođe onaj dio oko 12 polja svi počnu pljeskat :D
Meni već postaje prelaka na brzini na kojoj je svira Zele pa stalno ubrzavam.Cilj mi je jednom postati shreder.Mogao bih jednom naučiti
dobar solo.Ako ćeš na toj razini bit, nećeš morat ništa učiti. Izmisliš nešto bolje :D
Ako ćeš na toj razini bit, nećeš morat ništa učiti. Izmisliš nešto bolje :D
Da,ali osim što volim gurati svoju tehniku sve dalje,marim za melodiju i osjećaj u glazbi.Recimo usporedi La Grange of ZZ Topa sa nekom ultra brzom pjesmom od Yngwie Malmsteema(ima dobrih pjesama,ali prese*ava sa brzinom ponekada).
Pošto mi se neda stavljati link pogledaj onaj link za live izvedbu.Chris uvjek može pobjediti Hammeta koji zlostavlja wah-wah pedalu.
Moj me je brat inspirirao da počnem svirati gitaru kad sam ga vidio da radi neki brzo solo(sad je shreder,ali više voli sporiju glazbu poput flamenca).
Ali cu vas valjda slusat za par godina kad postanete naj... :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ali cu vas valjda slusat za par godina kad postanete naj... :)
Ma glazbena spika.
Ma daj mi više reci šta ti ta kretenarija znači???!!!!!!
Valjda hebi ga ili ne briga me.
Večer Ekipa evo i mene

uf sta sam danas dobro raspoložen 

Misliš "fućkaj ga"? Ali lik to STALNO piše, zbilja idiotski zvuči kad izgovoriš tu poštapalicu a ovaj ju izgovara/piše čim zine
Misliš "fućkaj ga"? Ali lik to STALNO piše, zbilja idiotski zvuči kad izgovoriš tu poštapalicu a ovaj ju izgovara/piše čim zine
Onda ne znam.
Laku noć.