- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a tko će nas,neka priča kome se priča....
nedamo se mi :))
haha..a kome bi se dali,,niko nas ni nebu...hahaha....
Bok svim nehrkalicama, evo ti žutanjak zbog nepocudnog izražavanja te prostacenja fuckaj ga.
Možda ću umrijeti, a ti mi daješ žuti karton. Gdje ti je ljudskost i suosjećanje prema drugima
neznam za tebe, mene nebude nitko.... xD
neznam za tebe, mene nebude nitko.... xD
a jeliiiiiiiiiiii
Večer Paolo i ostali.
večer ivo..kako si
a jeliiiiiiiiiiii
ma 100%
Bok svim nehrkalicama, evo ti žutanjak zbog nepocudnog izražavanja te prostacenja fuckaj ga.
Možda ću umrijeti, a ti mi daješ žuti karton. Gdje ti je ljudskost i suosjećanje prema drugima
Ma kakvo umiranje nist od toga, moš slobodno na to zaboravit tak nekaj ne dolazi u obzir.

večer ivo..kako si
Nakon tableta život je lakši:)
Ma guram nekako. Ti, muž, klinci, susjedi...?
a jeliiiiiiiiiiii
ma 100%
a vid ja sam sigurna da meni isto niko niš neće,,al samo iz tog razloga što nisu sigurni da ja njima nešto neću-hoću....haha...
a vid ja sam sigurna da meni isto niko niš neće,,al samo iz tog razloga što nisu sigurni da ja njima nešto neću-hoću....haha...
a znači takvu ti igru igraš
bok ljudi
večer ivo..kako si
Nakon tableta život je lakši:)
Ma guram nekako. Ti, muž, klinci, susjedi...?
ja sam uobičajeno,,,raspričano,veselo,smrznuto i baterija mi na pola,još me bute trpili malo,muž...spava...umoran je isprobavao je novi aparat za varenje,,,klinci snivaju i griju mami garažu,,još se trebam sparkirati...ivo ne daj se,,dok ima tableta dobro je...znam kak je to...
a znači takvu ti igru igraš
ne igram,,ozbiljna sam..opako ozbiljna...hahahahaaaa
ne igram,,ozbiljna sam..opako ozbiljna...hahahahaaaa
da, naravno da ne
pretvorili smo ovo u privatni chat 
Ma xxx-man ti si car,kralj,predsjednik republike hr hahahahah
ja sam uobičajeno,,,raspričano,veselo,smrznuto i baterija mi na pola,još me bute trpili malo,muž...spava...umoran je isprobavao je novi aparat za varenje,,,klinci snivaju i griju mami garažu,,još se trebam sparkirati...ivo ne daj se,,dok ima tableta dobro je...znam kak je to...
A tak znaci on je taj sumnjivac, navodno je neko u Zadru nekim susjedima zavaril par ograda na ulazu iz dosade pa sad nemreju van neg moraju preskakat i pilit fuckaj ga.

Jojj napokon je izisao pingvini madagaskar 2 parodija
jedva sam cekao da napprave drugi dio
Ma xxx-man ti si car,kralj,predsjednik republike hr hahahahah
ma nisam predsjednik, ni nikakav političar...
nisam LOPOV
pa izašao još davno
A tak znaci on je taj sumnjivac, navodno je neko u Zadru nekim susjedima zavaril par ograda na ulazu iz dosade pa sad nemreju van neg moraju preskakat i pilit fuckaj ga.

auuuu,,zato ni ja ne mogu van..e čut će me da znaš... :P
pa izašao još davno
Pa kad nisam ni znao jel ima jos koji dio da neznam
nema, samo 1. i 2.
nema, samo 1. i 2.
laže te ima i tri,,hahaha
laže te ima i tri,,hahaha
a nećemo sad lagat