- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
... toliko opasan da svoj nuclear targeting sistem piše u command promptu :P
Mi smo slijedeći... 
a ja upalim svoj dev c++
zovnem wekya sa visual basicom
zovnem danimana da izmodelira i animira nuklearku
i ne samo da cemo ga unistiti, već ćemo to i prikazati!!!

krešo vs world
world wins again!

I ja tebi lupim šamar i čiča miča gotova je priča
To ja iz zabave tako pišem....inače imam ovo kraj sebe 
Izgleda kao igračka... 
... toliko opasan da svoj nuclear targeting sistem piše u command promptu :P
Mi smo slijedeći... 
a ja upalim svoj dev c++
zovnem wekya sa visual basicom
zovnem danimana da izmodelira i animira nuklearku
i ne samo da cemo ga unistiti, već ćemo to i prikazati!!!

krešo vs world
world wins again!

I ja tebi lupim šamar i čiča miča gotova je priča
WORLD WINS AGAIN! FOR THE WIN!!! CONRADS, GET READY FOR THIS OPERATION!
Idem ja spat, jer se osjecam kao da me je netko bacio pod bager i ispikamirao... 
Kao i tvoj mobitel
Kakav je tek onda tvoj mobitel? 
Idem ja spat, jer se osjecam kao da me je netko bacio pod bager i ispikamirao... 
tak i zvucis :P
Kakav je tek onda tvoj mobitel? 
Kao i tvoj 
Kao i tvoj 
LOL!
Ja barem imam normalan internet... 
Odoh...
LN!
Kao i tvoj 
LOL!
A nisam ja kriv za to.....došlo do sranja na serveru, pukla veza između Zagreba i Osijeka i sad sam na rezervnom serveru, ja i još par stotinjak tisuća ljudi iz 03x područja 
Kao i tvoj 
LOL!
A nisam ja kriv za to.....došlo do sranja na serveru, pukla veza između Zagreba i Osijeka i sad sam na rezervnom serveru, ja i još par stotinjak tisuća ljudi iz 03x područja 
Kvar na stubu...
Kao i tvoj 
LOL!
Kvar na stubu...
Yep....God damn it -.-"
mwaaahhhhhhh
Ma sad cu ja njih nazvat da srede da barem kreso ima dobar signal
v e c e r . .
večer ljudi :D
Imam jedno pitanje na praćenju pošiljke u overseasu piše ovako
26.10.2010 19:25:32 Vaganje pošiljke. Očekuje se isporuka u redovitom terminu. OSE Zagreb
26.10.2010 18:36:14 Pošiljka preuzeta od pošiljatelja. Očekuje se uručenje u redovitom terminu. OSE Zagreb
e sada mene zanima što znači očekuje se isporuka u redovitom terminu... kada je to? sutra ujutro? popodne? preksutra? jel plaćam nešto tu dostavu?
Inače ovo je naručeno iz protisa :)
help me pls :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
stvarno??????
26.10.2010 19:25:32 Vaganje pošiljke. Očekuje se isporuka u redovitom terminu. OSE Zagreb
26.10.2010 18:36:14 Pošiljka preuzeta od pošiljatelja. Očekuje se uručenje u redovitom terminu. OSE Zagreb
e sada mene zanima što znači očekuje se isporuka u redovitom terminu... kada je to? sutra ujutro? popodne? preksutra? jel plaćam nešto tu dostavu?
Još malo :D
Meni bi sutra preko sutra trebao stić ipod :P
Tijekom dana će ti stić
Jedino ako nisi platio unaprijed troškove dostave....ili ako si stavio plaćanje pouzećem (ti njima lovu i oni tebi paket) onda ćeš uz cijenu proizvoda platit troškove dostave...osim ako nemaju kao ADM iznad neke cifre da je dostava đabe
cula se bomba jutros... ma sve je to :/
I don't get it :/
pa jos jutros u 7 sati, jel vi sta gledate osim birca i nespavalica...
Tijekom dana će ti stić
Jedino ako nisi platio unaprijed troškove dostave....ili ako si stavio plaćanje pouzećem (ti njima lovu i oni tebi paket) onda ćeš uz cijenu proizvoda platit troškove dostave...osim ako nemaju kao ADM iznad neke cifre da je dostava đabe
Znači sutra :) Na ponudi koju su mi poslali stoji dostava do 5kg overseas :)
@Danijel da da još malo :D
Tijekom dana će ti stić
Znači sutra :) Na ponudi koju su mi poslali stoji dostava do 5kg overseas :)
@Danijel da da još malo :D
Nisam definiro, u satima i danima...
Pa za par sati... 20-30 gore dole...
pa jos jutros u 7 sati, jel vi sta gledate osim birca i nespavalica...
Bok svim nehrkalicama, previse vire u pivsku flašu ili cašu kaj se moze fuckaj ga.
laku noć svima, odoh ja