Ma i ja sam spamao a di si ti bio?
s "frendicom" 
s "frendicom" 
Ima ko viska hdd da mu ne treba riknula mi moja torrent pila 
jbg ja imam manjka....
a jbg nezzz a mislim da ne moze eksterni hard disk drzati windowse sta mislite??????
s "frendicom" 
Hmmmm
trebao sam i ja rade biti s njezinim kolegicama

Krešo daj malo stavi kreacija iz minecrafta'
Ima ko viska hdd da mu ne treba riknula mi moja torrent pila 
jbg ja imam manjka....
a jbg nezzz a mislim da ne moze eksterni hard disk drzati windowse sta milsite??????
netko mi je rekao da je to moguće,,ali ne preko usb već da bude prikopčan sa 1394 kablom...sad dal je to točno..ne bih znala...
Hmmmm
trebao sam i ja rade biti s njezinim kolegicama

ma dođi pa biraj...osim jedne... 
Oće'l ko burek? 
a jbg nezzz a mislim da ne moze eksterni hard disk drzati windowse sta milsite??????
ak ih uspiješ instalirat, zašto ne
Oće'l ko burek? 
ja..ja..jaaaaaa
Oće'l ko burek? 
Daj da vidim tvoje minecraft selo :)
Oće'l ko burek? 
Daj da vidim tvoje minecraft selo :)
ček da up-am slike
Malo maženja sa curom,gledanje ljubića,npr. Iz Pariza s ljubavlju...Igranje igara kao npr. Fable-The Lost Chapters ili Assassins Creed II...Komedije kao npr. Furry Vengeance...ZF kao Harry Potter and The Deathly Hallows Part I i II...
Oće'l ko burek? 
ja..ja..jaaaaaa
E'o 
A"j jos men to malo jer mogu poest vise
Oće'l ko burek? 
ja..ja..jaaaaaa
E'o 
njami,,,njamii
Kreso aj pomozi skinio sam jedan isjecak filma sa youtuba i prebacim na mob i nemerem gledat jel ima koji program za stvaranje formata za mob da gledas
Kreso aj pomozi skinio sam jedan isjecak filma sa youtuba i prebacim na mob i nemerem gledat jel ima koji program za stvaranje formata za mob da gledas
paste-aj link ovdje is skini u mp4 formatu, ako neće to onda skini kao 3gp format
format factory?
any video converter?
paste-aj link ovdje is skini u mp4 formatu, ako neće to onda skini kao 3gp format
Jesi up-ao?
Jesi up-ao?
Još 5-6 slika
evo jedan vic za kraj, pa se odjavljujem
Na medicinskom fakultetu pita profesor studenticu:
- Koliko spermatozoida ima u muškim testisima?
- Gutljaj, do gutljaj i pol!

laku noć!