Sada instalirati starcraft 2, naso vremena da vidim kakav je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro veće...šta ima
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
JE, I JOS TRAJE 4 MINUTE!!!!!!!!!!!!!!!!
mrzim ovaj novi rapidshare, idem skinuti cryptload, i oni instalaciju stave na rapidshare, a da skinem moram se registrirat, i registriram se sa meltmail, pa nemogu potvrdit acc, koliko god ja klikao na link koji sam dobio mailom
mrzim ovaj novi rapidshare, idem skinuti cryptload, i oni instalaciju stave na rapidshare, a da skinem moram se registrirat, i registriram se sa meltmail, pa nemogu potvrdit acc, koliko god ja klikao na link koji sam dobio mailom
E tu se slažem s tobom ovaj novi rapidshare je užaš prijašnji je bio puno bolji
evo nekako jedva skinuo, i sada nemogu postaviti reconnect na ovom smeću, poludit ću...
Imam ti ja acc na Rapidu pa ako ti zatreba za skinut reci.
Imam ti ja acc na Rapidu pa ako ti zatreba za skinut reci.
rješio sam to, sada nemogu pronaći dostojnu alternativu jdownloaderu koji se odbija pokrenuti...
rješio sam to, sada nemogu pronaći dostojnu alternativu jdownloaderu koji se odbija pokrenuti...
Meni jDownloader odlično radi.
Meni jDownloader odlično radi.
evo vratio sam system snapshot, i sada sam se sjetio da sam jučer update-ao javu, biti će da je ona kriva
Moram se pohvaliti da sam kupio (sa ekipom tj. klanom) i sastavio server za SWAT 4.Tracker vam je u mom potpisu!Klan je <<MGS>>
Trenutno nije online jer ga dodatno uredjujem i kako sam prociitao da je bilo hakera koji su rusili servere stavljam Anti Server Crash i nesto protiv chetera!Kad dovrsim svi ste dobrodosli!
Web stranica je u izradi!
sta vec spavate?? 
sta vec spavate?? 
ne 
sta vec spavate?? 
ne 
i ja sam još budan :)
me too
OPEN!
Večer...
Vecer svima, dje je onaj mrmak Kreso
.....................
Večer
večer đezeri 
večer đezeri 
WHAAAAZAAAAAA!! Večer ljudi,evo ja radim ScreenStory. Dam link kad završim. 
Diste. predobro bilo na rođendanu, biljar, poker, pica, igranje cinbre.
Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
večer đezeri 
WHAAAAZAAAAAA!! Večer ljudi,evo ja radim ScreenStory. Dam link kad završim. 
kad će bit gotovo ?
Bilo 3 komada, jedna malo igrala biljar al nista nazalost nije bilo ):, a ove dvje se povukle u drugu sobu i na fejsu narano visile.
Vecer svima, dje je onaj mrmak Kreso
.....................
Yebote mrmak u 3.14-čku 

Šta treaš....nešt za jest 
Diste. predobro bilo na rođendanu, biljar, poker, pica, igranje cinbre.
Bok svim nehrkalicama, osim sveg toga valjda je na rođendanu bilo još toga ko raznih igrica Trule Kobile, Lanca Probijanca i tak dalje fuckaj ga.
Dobra vecer
ma ti si ivane123 car
To svi znamo... kaži nešto što ne znamo.