Ivane velik si govordzija na kresinom k...u motordžija...... (JEL SE LIJEPO SALIT NA OVAKAV NACIN A??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš htio napisat kako je slika iz Maksimira sranje, kad me rambox preduhitri..
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ivane velik si govordzija na kresinom k...u motordžija...... (JEL SE LIJEPO SALIT NA OVAKAV NACIN A??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Do you want to be nuked....senör????
Zasto mene svi mrze na ovom forumu?? :(((((( :( :((((((((((((((( :(
Trebam li nešto dodati?
Mogao bi¨!!!!--.....
Di ste senjori i senjorine, ja sretan, dobih 4 iz matematike, pisali o potencijama, inf pisali test, uzeo radne, ajde bit ce 4, 5 valjda. Znate kako se kaze: Ucim za 5, naucim za 4, napisem za 3, nadam se 2, a dobim 1 :D
Ivane mogao bi dodati ovome jedan mozak :P
Mogao bi¨!!!!--.....
To je razlog zašto te nitko ne voli.
Jer svima ideš na živce...
Di ste senjori i senjorine, ja sretan, dobih 4 iz matematike, pisali o potencijama, inf pisali test, uzeo radne, ajde bit ce 4, 5 valjda. Znate kako se kaze: Ucim za 5, naucim za 4, napisem za 3, nadam se 2, a dobim 1 :D
Tko?
Ides ti meni na neku stvar JESIL ME ČUO...¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.,,,,
Ivane mogao bi dodati ovome jedan mozak :P
Radije bih ga dodao nekome tko ima više šanse za uspjeh... 
Tko?
Sigurno misli na ovo "Colonel Miles Quaritch is my hero"
Ides ti meni na neku stvar JESIL ME ČUO...¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.,,,,
kad bi je imao :P
Tko mi se javio...
Jesam.....!!!!!!!...
Nemoj glumiti Mato Ivanovca.
Jesam.....!!!!!!!...
Pokrij se sa ušima.
Ni nick nisi mogao napisat kako treba...
Jesam.....!!!!!!!...
nisi :D
edit: Matu se ne može glumiti... mato se može samo biti xD mislim može se pokušati glumiti, ali vam ne ide :D
A kad ti nebi nosio sa sobom pincetu da ga vadis....
Možda ne glumi... 
Tko?
Sigurno misli na ovo "Colonel Miles Quaritch is my hero"
To mi je najdraži lik,oni štrumfovi su zaslužili da budu pobijeni.
Možda ne glumi... 
Tko zna?
A kad ti nebi nosio sa sobom pincetu da ga vadis....
ja ga bar imam :P odo gledati american dad-a :P
Zbog vas sam morao popit tabletu za smirenje da ne porazbijam sve po kuci....Dosta prepiranja... :D
Zbog vas sam morao popit tabletu za smirenje da ne porazbijam sve po kuci....Dosta prepiranja... :D
Ovo je internet,nitko te ne čuje.
ajmo... komentari...