Sad sam tuzan

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
noc :)
Bravo - otjerao si ju. Jesi li sada sretan?
koji si ti papak! ja sam samo uljudno pozdravio zenu...kad ste vi tu poceli neke pyzdarije pisati...sama je otisla, ili zbog vas...ja sam ju samo pozdravio
ja malo švljam po forumu,valjda ne smetam,,mada rano idem u krpe...
Niko ju nije otjerao :D
koji si ti papak! ja sam samo uljudno pozdravio zenu...kad ste vi tu poceli neke pyzdarije pisati...sama je otisla, ili zbog vas...ja sam ju samo pozdravio
Sama je otisla jer ima djecu(spavaju) pa je i ona otisla ranije
smiri živce
nije nitko kriv, otišla je sama...
Sarkazam, anyone?
Ma prije mi neko slozio komp za 7000 kn pa sam danas dobio jos 4500 pa sad nes pokušavam složit
EDIT:Ma ja sam ko*j sve mi ide osim slaganja konfi
EDIT 2:Ako se nekom da jel bi mi mogo složit konfu trebo bi za obrađivat videje,igrat Black Ops i sve nove koje ce izac...
Sad neznam dal da cekam nove grafe il
Moze pomoc ?
Sarkazam, anyone?
moraš napisat "sarkazam" u spojler xD
Moze pomoc ?
ja ti kao prvo savjetujem da ne kupuješ komp od 11500kn (7000+4500) jer ti se ne isplati
bolje ti je sada uzeti komp za nekih 6-7k kuna s kojim ćeš igrati sve igrice bez problema pa za koju godinu opet uzeti komp od 6-7k kuna
a ja bih čekao 6xxx seriju od atija,ako si mogao čekati do sada vjerovatno se možeš još malo strpiti
Moze pomoc ?
ja ti kao prvo savjetujem da ne kupuješ komp od 11500kn (7000+4500) jer ti se ne isplati
bolje ti je sada uzeti komp za nekih 6-7k kuna s kojim ćeš igrati sve igrice bez problema pa za koju godinu opet uzeti komp od 6-7k kuna
a ja bih čekao 6xxx seriju od atija,ako si mogao čekati do sada vjerovatno se možeš još malo strpiti
Mogu se strpit nije mi hitno
Napravit cu ovako kao sto si reko...
Btw..Hvala puno na odgovoru
EDIT:Ok pitat cu ih
Napravit cu ovako kao sto si reko...
Btw..Hvala puno na odgovoru
za svaki slučaj pitaj atigamera i wekya,vidi šta će ti oni savjetovati
Jazz ba?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
A vecina otisla
odoh i ja LN
da je bio sarkazam mogao si onda staviti eki smajlic i to...
da je bio sarkazam mogao si onda staviti eki smajlic i to...
ma ne ljuti se...mi koji smo tu duže znamo da se on šali...
relax, take it easy...
sto se radi iksič?
sto se radi iksič?
ne bih se mješao u nečije opredjeljenje dok god je dalje od mene :) lol
evo zajebavam frendicu i nedam joj da spava...ti?
Pravim neke programe za N8 :) pa ono... mora se sve znati :)
Pravim neke programe za N8 :) pa ono... mora se sve znati :)
dobar posao...ja se danas zahebavam o operom mini koja odjednom ne radi na mom mobu...i ništa ne pomaže...
A gle danju radim, nocu je moja cura u igri, ali ona ide malo ranije spavati posto ima fax ujutro i tako...
a ja spavam jako malo :) pa ono zasto ovo ne pokusati i ne poslati na natjecanje nesto :)
A gle danju radim, nocu je moja cura u igri, ali ona ide malo ranije spavati posto ima fax ujutro i tako...
a ja spavam jako malo :) pa ono zasto ovo ne pokusati i ne poslati na natjecanje nesto :)
si siguran? radi se o vairy touch 2...ne radi ni verzija 3 ni 4 ni 5...do danas radilo...
ja nemam curu, al evo frendica mi pravi društvo u krevetu pa ju budim svakih 10 min :P
ma super je ako znaš to radit :)
ja nemam curu, al evo frendica mi pravi društvo u krevetu pa ju budim svakih 10 min :P
ma super je ako znaš to radit :)
Da da da "frendica" to je ono kao prijateljica s povlasticama xD
pa upravo to :)
vecer.. i laka nocica
pa upravo to :)
Koji KRALJ

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Koji KRALJ

hehe 
a može mi se 
Meni cura prejučer igrala Cod4 xD a onda sam joj reko ma pusti to i onda smo se bacili na hmhmhm
Ali igrala je prvi put pa mi bilo smiješno
Ma meni je prije bilo super tak al sad sad kad imam curu nije više osjećam se ko da imam 50 god samo cura cura