dobro nam došla!
da,da,,moj naklon..al ne duboki...loool,,,
da,da,,moj naklon..al ne duboki...loool,,,
Sad mi je neugodno

nemoj da ti bude, javi se na pp mladoj dami 
nestao je uplašio se....ma to je stara slika...kasnije stavim novu..kad ju pronađem...
evo tu je on, ne brini 
vidim neka ljubav se rađa 
Dobra večer ljudi.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Dobra večer ljudi.
i tebi druže 
Sad mi je neugodno

nestao je uplašio se....ma to je stara slika...kasnije stavim novu..kad ju pronađem...
evo tu je on, ne brini 
Nemoj me zezat please
Sad mi je neugodno

evo tu je on, ne brini 
nisam tak mlada,,,hehe,,to je samo varka fotića,,svijetlo- sjena...uostalom ja sam već zaljubljena...tako da si donekle i u pravu...
jel mi---nisam ja hausa srela u zadru,mada mi je drag..jako...
da..onaj što tu su večina dečki.ili...
Od 100% forumasa-80%mmuskarci a 20%zenskog spola
pa di su te? ja ih nisam vidio...
Nemaš ih ni vidjeti. Ne vjerujem da ih ima više od 200-300.
A ovo je dragec dobro rekao, samo malo krivo formulirao. 80% svih forumaša koji se deklariraju kao ženske su muški (naravno trollovi).
Nemoj me zezat please
ne zezam 
nisam tak mlada,,,hehe,,to je samo varka fotića,,svijetlo- sjena...uostalom ja sam već zaljubljena...tako da si donekle i u pravu...
ma to ja tako kažem iz pristojnosti ko pravi gospodin
u drageca?? 
A ovo je dragec dobro rekao, samo malo krivo formulirao. 80% svih forumaša koji se deklariraju kao ženske su muški (naravno trollovi).
to si u pravu...
da nije i ova troll? 
da..onaj što tu su večina dečki.ili...
Od 100% forumasa-80%mmuskarci a 20%zenskog spola
pa di su te? ja ih nisam vidio...
Hmmmm moram bit oprezan da nebih bio je--n
a to mi bas nije ugodno
Nemoj me zezat please
ne zezam 
u drageca?? 
ma neeee..u fantoma..drageca ne poznam,,hehe a vidim da je mlađahni dečec...joj dečki,,idem spavati..klinci mi prehlađeni pa se borim sa njima...valjda budete tu sutra...
ma neeee..u fantoma..drageca ne poznam,,hehe a vidim da je mlađahni dečec...joj dečki,,idem spavati..klinci mi prehlađeni pa se borim sa njima...valjda budete tu sutra...
pozdravi klince i skuhaj im čaj 
mi smo uvijek tu 
a to mi bas nije ugodno
Ne brini se ti. Kada je suđeno da budeš jeban gaće automatski same padaju. Nema tu opreza kada se više sile namjere na tebe.
jel mi---nisam ja hausa srela u zadru,mada mi je drag..jako...
Da, mi... Ma ja sam na relaciji SD - ZD...
Ali stvarno nema cura tu... pojavljuju se periodicno...
Ansha dugo nije dolsa (tko zna hoe li uopce), Margot malo dodje, malo ode, tu negdi je i GigaGirl bila, MandaTDI je uvijek tu negdi...
A ni KillingMamu ne smijemo zaboravit :D
:)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ne brini se ti. Kada je suđeno da budeš jeban gaće automatski same padaju. Nema tu opreza kada se više sile namjere na tebe.
ti to iz iskustva? 
Nemoj me zezat please
ne zezam 
u drageca?? 
Djeca hmmmmmm u to se nezelim mjesat tj povlacim seee
kad ih je mentalist rastjerao....
dobrodošla...el su dećki opet popisdili kad su te vidjeli?
pozdravi klince i skuhaj im čaj 
mi smo uvijek tu 
ne budem ih sad budila da sinu velim da ga x-man pozdravio..onda nema spavanja..čajići su u bočicama a maminka na pola puta u krevet...a dragec..ako biješe dragec,,ne slušaj ti njih,,mlad si...curke se ne traže na netu..već vani...hehr,,tu samo kupi bateriju za laptop..poigraj igricu i bok..
pozdrav curka!
a to mi bas nije ugodno
koji izbor riječi--------------
Ansha dugo nije dolsa (tko zna hoe li uopce),
Vidim ju ja na faksu. Još joj nisam otkrio svoj identitet jer je obećala da prvi put kada me vidi će me gurnuti niz stepenice
ti to iz iskustva? 
Pa što se ne sjećaš da si mi ti ispričao to jučer?
ne budem ih sad budila da sinu velim da ga x-man pozdravio..onda nema spavanja..čajići su u bočicama a maminka na pola puta u krevet...a dragec..ako biješe dragec,,ne slušaj ti njih,,mlad si...curke se ne traže na netu..već vani...hehr,,tu samo kupi bateriju za laptop..poigraj igricu i bok..
eto došla nam žena tu, i to još tako pametno tipka...ovo je rijetkost ovdje 
Nemoj me zezat please
ne zezam 
u drageca?? 
Djeca hmmmmmm u to se nezelim mjesat tj povlacim seee
dragec naj bežati..evo imam pelenu za mjenjanje, treba se učiti dok si mlad,,svi bježe kad se kikači spomenu...
laku noć jebaći...