MInd pa sta prijatelju ima kod tebe novog-nisam valjda jedini koji je aktivan u nespavalicama?
Evo ja sam neaktivan u nespavalicama... :P
MInd pa sta prijatelju ima kod tebe novog-nisam valjda jedini koji je aktivan u nespavalicama?
Evo ja sam neaktivan u nespavalicama... :P
ja samo čitam jer me ruka boli za tipkat...
ma tu sam ja, promatram vas
nema nista novo...
Moze dam ti 500kn za sve tri
ja samo čitam jer me ruka boli za tipkat...
A kod mene je drugacije
ja opet samo dolazim u nespavalice jer mi je jedino ovo zanimljivo a pogledam nekad i u oglasnik sta se prodaje
a ovo ostalo uopce negledam(nije mi zabavno)kad uvijek neki novi likovi otvaraju glupe teme pa me boli glava kako ovo-kako ono i nemozes im dokazat
tako da samo na ovaj forum pratim oglasnik-nespavalice
A kod mene je drugacije
ja opet samo dolazim u nespavalice jer mi je jedino ovo zanimljivo a pogledam nekad i u oglasnik sta se prodaje
a ovo ostalo uopce negledam(nije mi zabavno)kad uvijek neki novi likovi otvaraju glupe teme pa me boli glava kako ovo-kako ono i nemozes im dokazat
tako da samo na ovaj forum pratim oglasnik-nespavalice
ma tako je i meni...teme svaki dan sve gluplje...
malo se ubacujem
ima li netko mozda save-anu onu sliku sa isusom i bazinga?
ewo ga sada moja krntija pentium 4 ima procesor od 2,00ghz 
A sta ce ti dva racunala-ostavis ovaj gornji a ovaj dole prodas?
dobra večer
ooooo evo ga covjek koji nikad u djetinjstvu nije igrao se kalodonta!!!!
dobra vecer svima ljudi...jos jedna noc...jos puno tipkanja
A sta ce ti dva racunala-ostavis ovaj gornji a ovaj dole prodas?
ma taj je samo za t_rr_nta pa naletio na procesor malo jaci ok 
bok...Bilježim se...
Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Da.
Uhvati se za radijator 10-20 sekundi...

Vecer svima sta se radi
tko zna di je kreso
Eto me
Večer svima, taman doš'o s nogometa i otuširao se, valjda ima spamera za neku raspravu pa da ja zakuvam 
Operi ruke hladnom vodom (bez sapuna i bilo čega, samo čista voda) i lagano ih obriši i nema ništ 
Ne slušaj Krešu, laže!
Jesi dao gola?
Ili si vodu donjeo?
Ja sam golman iliti vratar....99 % vremena kad igram nogomet sam na golu i od 1 do 10 si dajem ocjenu 6.5...maximalno 7, jer nisam baš neki "predobar golman" ali inače mogu nekih 80 % upućenih lopti obranit 
Jesi dao gola?
Ili si vodu donjeo?
Ja sam golman iliti vratar....99 % vremena kad igram nogomet sam na golu i od 1 do 10 si dajem ocjenu 6.5...maximalno 7, jer nisam baš neki "predobar golman" ali inače mogu nekih 80 % upućenih lopti obranit 
Mora da je gol mali :P
Šala mala...
Jel ti fali škola :D
Šala mala...
Zapravo i nisam nešt visok....183 cm u visini.....ali 90 u širini 
Škola.......errrrrrrr....ne....onak malo, jedino zbog kantine i tjelesnog 
Šala mala...
Zapravo i nisam nešt visok....183 cm u visini.....ali 90 u širini 
Škola.......errrrrrrr....ne....onak malo, jedino zbog kantine i tjelesnog 
Mogao si i na fax, pa bi iksicu dobio... Ubiješ se ko' stoka u hrani za badava...
Šta planiraš radit? Što bi volio?
Mogao si i na fax, pa bi iksicu dobio... Ubiješ se ko' stoka u hrani za badava...
Šta planiraš radit? Što bi volio?
A jebiga nemogu na faks dok ne položim državnu maturu jer sam imao popravak i moram ići na zimski rok, a šta mi vrijedi iksica kad nemoš danas bit redovan student na bilo kojem faksu bez minimalno 3000 kn godišnje, još uračunaj u to da nema mjesta u bilo kojem domu nego imaš stan sa par cimera i još moraš održavat neke prosjeke ocjena i tak te 3.14-zdarije i onda dijelite stan na 16 dijelova....ma de, nije to za mene.....ja da oću ić na faks iš'o bi u Osijek....to je studentski centar 
U Osijeku ima sve što treba "najelitnijem studentu"....dakle maheru za učenje.....a što se tiče iksice, nju dobiješ samo ako imaš dobar prosjek na faksu (to sam tako čuo, ali mislim da me neko bullshit-a), u biti nju ja mislim dobiješ ovisno o tome koliko bodova imaš....valjda, nisam siguran, jer svako mi nešto deseto kaže kad to pitam 
Moja sestrična i 2 prijatelja tamo studiraju, svako na različitom fakultetu, jedan lik je u domu sa dva cimera, drugi sam u stanu, a sestrična inače boravi u Brodu i tamo ide samo kad treba, dakle na ispite jer je tamo vanredan student...a kad si vanredan nemaš pravo na iskicu, ni zdravstveno ni životno osiguranje, ma ništa, nihts, njente, nada.......ali ona još studira i u Brodu na drugom fakultetu.....don't ask, komplicirano je meni, a kamoli tebi objašnjavat 
U biti ja nit imam volje za faks, nit para za plaćat te silne stvari (nemoj reć nađi posao nego aj ti probaj u ovakoj propaloj državi nać posao pa mi javi di ima i eto me odma), a kamoli volje za učenje.....dor imam volje za učenjem ali to je jako slabo
Šta planiram radit?
Šta bi volio radit?
imam 1 odgovor za prvo i 10 odgovora za drugo pitanje....šta oćeš prvo čut'
Ev' mene krkani
Gledo nekakav hororac
Psihićki hororac
Something like paranormal activity
Rooom 1408
I et sad, ne smijem u wc ić :P