vecer punoglavci 
Sta ima kod tebe
?
vecer punoglavci 
Sta ima kod tebe
?
Ako neko hoće uzet W595 a dvoumi se pogledajte ovo ...možda pomogne 
Ja sam dobio svoju N8 s originalnim firmwareom :) ah ah :) 12 dana joj je trebalo da dodje :) i nema carine hahahahaha :) ljepota ljepota...
samo su me zahebali s poslom :(
Igore osim mene i tebe nitko se vise nejavlja
gdje su svi nestali?
dan za metak....kak kažu...jbt što me boli vrat 
gdje su svi nestali?
Znaš kako se kaže... ko ih biiiiiiip
dobro ...mečem... večer 
kaj se radi?
Enlighted si napokon doma da mi posaljes kod?
Kako je bilo putovati!?
gdje su svi nestali?
Ja sam u zadnje vrijeme pregažen od obaveza pa rano zagrlim krevet. Nikakva razlika ni danas
Laku noć ljudi
gdje su svi nestali?
Ja sam u zadnje vrijeme pregažen od obaveza pa rano zagrlim krevet. Nikakva razlika ni danas
Laku noć ljudi
Kako je bilo putovati!?
Ajde ostavi me danas... vidiš da nikako nisam dobre volje... imas objasnjenje gore...
Igore....jeli imaš nekih e-book kuharica?
Ili nešto o elektronici i/ili elektrotehnici?
Kako je bilo putovati!?
Ajde ostavi me danas... vidiš da nikako nisam dobre volje... imas objasnjenje gore...
Sry.
Samo nekuzim sta ti je tesako negdje staviti kod i amen necu ti se vise javljati ako ne zelis.OMG
Igore....jeli imaš nekih e-book kuharica?
Ili nešto o elektronici i/ili elektrotehnici?
Kuharice imam samo bakine i mamine :) sve su pisane (nekako mi je ograniceno imati samo e-kuharice
A ovo drugo znas i sam da nisam baš za takve stvari...
Hebote... koliko ce me dodatno kostati posebni serveri i slicne stvari... e pa ubit cu se...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ma ne bi o tome...
Jedan idiot je zaribao i eto tri sponzora nema ugovor...
Vidite sto sam pristojan...
Kuharice imam samo bakine i mamine :) sve su pisane (nekako mi je ograniceno imati samo e-kuharice
A ovo drugo znas i sam da nisam baš za takve stvari...
Hebote... koliko ce me dodatno kostati posebni serveri i slicne stvari... e pa ubit cu se...
aaaaaaaaa....the old fashioned way 
Ma dor samo pitam jer sad tražim na warezhr-u neke e-knjige...a većina ih je sa rapishare-a koji nemogu podnijet jer ne vrijedi Daniman-ov tutorial za njega
Našao sam nekih kuharica (evo sad skidam "Pizza na 260 načina"
), nekakve vodiče za divlje bilje kao npr. gljive i nešto o elektronici...u biti puno toga 
vecer punoglavci 
Sta ima kod tebe
?
nema nista, jedino u tehnickom svijetu narucio sam 9800gt 1giga ddr3 239maraka i to je to kod tebe
vecer punoglavci 
Sta ima kod tebe
?
nema nista, jedino u tehnickom svijetu narucio sam 9800gt 1giga ddr3 239maraka i to je to kod tebe
Ma maloprije picio fallout3 pa mi dojadilo pa sad malo gledam na novoj chackie chan-a pa se smijem
To onak informativno da vidim baš kakvi su recepti, inače moj stari obožava pravit pizze pa skidam da on dobije ideju za neku novu 
EDIT: evo našao knjigu Osam nemogućih izuma koji ipak rade....zanimljiv naslov 
Za mene je dugacka jer istrazujem cijelu kartu i svaku tocku koju otkrijem idem iztraziti sta ima u zgradi da sakupim dosta xp i da si povecam levele a kakva je 2dio nisam ga igrao?