Udri brigu na veselje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udri brigu na veselje
Mislio sam ne komentirat nista u vezi symbiana ali moram. Ja koristim nokiine smartphoneove jos od nokie 6600 preko n70 , n95 i n95 8GB i sad cu kupiti nokiu n 8. Nema sanse da je iphone 4 bolji od n8. Ni po cemu. A symbian je najbolji os za smartphone koliko god vi pljuvali po njemu. Mada ne vidim razlog zasto pljujete. Os je savrsen. Necu sad navodit argumente. ali za svaki vas za ios ja cu dat 2 u cemu je symbian bolji.
To ti je kao usporedjivanje krusaka i jabuka... jedno s drugim nikakve veze nemaju osim sto su smartphoneovi...
Stavi tu na forum procijenu pa da vidimo koliko vrijedi?
Udri brigu na veselje
LN narode, jedva gledam ,citamo se sutra
Mislio sam ne komentirat nista u vezi symbiana ali moram. Ja koristim nokiine smartphoneove jos od nokie 6600 preko n70 , n95 i n95 8GB i sad cu kupiti nokiu n 8. Nema sanse da je iphone 4 bolji od n8. Ni po cemu. A symbian je najbolji os za smartphone koliko god vi pljuvali po njemu. Mada ne vidim razlog zasto pljujete. Os je savrsen. Necu sad navodit argumente. ali za svaki vas za ios ja cu dat 2 u cemu je symbian bolji.
Ti ne shvaćaš. IPhone 4 je spoj svega naj što tržište može ponuditi (osim kamere), ukratko
To ti je kao usporedjivanje krusaka i jabuka... jedno s drugim nikakve veze nemaju osim sto su smartphoneovi...
FAIL
Usporedjivanje krusaka i jabuka... iPhone je namjenjen drugacijim korisnicima nego N8
Usporedjivanje krusaka i jabuka... iPhone je namjenjen drugacijim korisnicima nego N8
Lol, pa kako? Jedino po čemu ga, i to vrhunski, preskače je kamera....... kako je neusporredivo jebote evo ti
Ne govori ništa ali dokazaće ti da iPhone 4 rula
odgriženih 
Ako mislis na mene nisam ja usporedivao nego je kora rekao"Ma....poslije iPhonea 4 najjači smartphone" s cime se ja nikako ne mogu sloziti.
dobro veće i laku noć
Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
laku noc
LN
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
dobro mečem...ovaj, večer :)
ima koga?
kažeš mali? 
nisu te zalijevali dok si bio mali :P
2342 stranice
Nicee
Malo pitanjce:Kako se zove i di ima za gubit ona crna navlaka za kablove htio bi na novom kompu cable managment
i to je malo...sta je s 173hhh
ajd ne cmizdri onda...nisam ni ja viši puno....
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
večer ako ima još koga..