I da ima žderave 
a tko je pak tebe kam zval ? :P
I da ima žderave 
Vec si jedno vrijeme gruntam da se skupi starija ekipa forumasa, naravno The Choosen XX :) Negdje na nekom mirnom mjestu i da raspalimo po festi.
Treba osigurat hitnu pomoc obavezno, jedna kola da dezuraju u blizini jer kad pocne alkohol djelovat i ljudi padat s nogu bit ce svega.

I da ima žderave 
Mene niko ne zove...ja sam dođem 
Vec si jedno vrijeme gruntam da se skupi starija ekipa forumasa, naravno The Choosen XX :) Negdje na nekom mirnom mjestu i da raspalimo po festi.
Treba osigurat hitnu pomoc obavezno, jedna kola da dezuraju u blizini jer kad pocne alkohol djelovat i ljudi padat s nogu bit ce svega.

nemogu oni pomagat koliko mi mozemo popit

MA pomoći će nam da bolje popijemo 
vecer momci...
vecer momci...
Gid ovening 
Were you pissing by the door like mu? 
vecer momci...
Gid ovening 
Were you pissing by the door like mu? 
baš prije 3 minute

onog tko bi trebal hitnu budem ja osobno pokopal, jer tolko se pretjerivat ne treba, ak ne moze podnest tolku kolicinu - nek ne nalijeva tolko u sebe
I da ima žderave 
Mene niko ne zove...ja sam dođem 
si ti cul za vritnjak ? :D :P

nek dodju s JCB-om 4CX da je ne trebam tolko graba kopat...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
e baš to, fora je popiti, zabaviti se, a ne ubiti se kao svinja i nesjecati se ničega slijedeći dan
ma nemate brige, do mene hitnoj treba pola sata tako da ih nećemo ni zvat...samo vas gurnemo u grabu 
e baš to, fora je popiti, zabaviti se, a ne ubiti se kao svinja i nesjecati se ničega slijedeći dan
jebes pijanstv oako kucu pogodis iz prve
Udri brigu na veselje
Čuo jesam....ali nisam baš skužio šta znači 
Tak je!!!
satra me komp cijeli dan...
Šta ti men' dva zeca tri zeca? :P
Nemoj da ti sad dođem tam i ispi.čkam te ko budalu :P
Čuo jesam....ali nisam baš skužio šta znači 
to je kad ti dođeš a mi te okinemo nogom u guzicu i zalupimo ti vrata 
ma nemate brige, do mene hitnoj treba pola sata tako da ih nećemo ni zvat...samo vas gurnemo u grabu 
Znate zakaj mi se on svidja ko osoba ? Zato jer je ekonomican :D
@Kreso - vritnjak ti znaci nogom o dupe.
to je kad ti dođeš a mi te okinemo nogom u guzicu i zalupimo ti vrata 
A jeste okrutni 
Sram vas i stid bilo....mene 'vakog malog našli zahebavat 
Volim svoj Windows.
Tuđ tuđinu, tebi tvoj doliči.
Tuđi poštuj, svojim se diči.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more

..Wahaahaha....
Udri brigu na veselje
Znate zakaj mi se on svidja ko osoba ? Zato jer je ekonomican :D

Ma čekam da šogor otvori lokal i pa ću kod njega radit....nikako da mu gadovi iz Elektre pojačaju struju...već 3 tjedna čeka za tu fucking struju -.-""""
Jadan ti Kreso tebe svi jeb
ne trebas to doslovce shvatit :)
Ljudi dosta je za danas laku noc