Na svakoj festi se deremo na tu pjesmu, ja imam ulogu Drele-a, a ostali su prateci vokali. To su zavijanja ko u starih vukova, uglavnom jedan veseli cirkus :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nije valjda da si kupil karticu za gledat HRT Plus, to je bezveze bacen novac kog jarca imas tam gledat uopce.
Nisam kupio, slučajno sam našel digitalni receiver pa napajanje nije radila pa popravio, otišla samo osigurač i diode a u digitalu ostala Hrt kartica i gle mogu gledati. Neko bacio kad nije radio.
Na svakoj festi se deremo na tu pjesmu, ja imam ulogu Drele-a, a ostali su prateci vokali. To su zavijanja ko u starih vukova, uglavnom jedan veseli cirkus :D
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....uuuuuuuu 
Dobro, sad ga vec pretjerujes... Bi vidjel tebe kak bi pjeval pod gasom nakon 3-4l crnog vina :) Kad bi nastupal u nekom bendu, taj bi se zval "Jad i čemer". :P :)
Dobro, sad ga vec pretjerujes... Bi vidjel tebe kak bi pjeval pod gasom nakon 3-4l crnog vina :) Kad bi nastupal u nekom bendu, taj bi se zval "Jad i čemer". :P :)
A jbg sklon sam pretjerivanju....u svemu 
Inače nakon 1l vina budem ko krepan 
veseli kutak nije lockan fkt....ja stavljam sliku closed...misleći da se sad zatvara :)
A jbg sklon sam pretjerivanju....u svemu 
Inače nakon 1l vina budem ko krepan 
A najjaci mi je frend koji nakon ispijenih 3-4 l vina, pocne mu se stucat, onda veli da si bude jos malo popil da prestane stucat :D
Pa nije valjda da si kupil karticu za gledat HRT Plus, to je bezveze bacen novac kog jarca imas tam gledat uopce.
Nisam kupio, slučajno sam našel digitalni receiver pa napajanje nije radila pa popravio, otišla samo osigurač i diode a u digitalu ostala Hrt kartica i gle mogu gledati. Neko bacio kad nije radio.
A tak znaci onda je to druga stvar,
da mi je vidit nekog pacijenta koji ce kupit karticu za HRT Plus taj treba pet udaraca bicem za kaznu.
A najjaci mi je frend koji nakon ispijenih 3-4 l vina, pocne mu se stucat, onda veli da si bude jos malo popil da prestane stucat :D
Hahhahahahahah.....taj je 300 % genijalac 
joj što je dobar ovaj black devil :))
ma fuj to :D smotat cu ti ja jednog domaceg devila, pa ces vidjet sta valja
Jbt vi po vinu, ja po kavama
Dns četiri kave sa mlijekom dvije prijepodne dvije navečer u 5 i u 7 sati.
Sad neću moć spavat do 3 ujutro
misliš na devutra? 
misliš na devutra? 
ako preferiras takve, moze, a moze i obicni dehandu
Ma bit će dobro...samo popij čašu toplog mlijeka i gotov si za kojih 10-ak minuta.....ili gledaj neki dosadan film 
A tak znaci onda je to druga stvar,
da mi je vidit nekog pacijenta koji ce kupit karticu za HRT Plus taj treba pet udaraca bicem za kaznu.
Da, druga stvar, nabavio novi daljinski furam što se da gledat.
A daljinski sad po novome s kompa kodove za satelistku recimo samsung dsr 9500 via ci, kodove putem IrDa veze šalju na daljinski. I onda s daljinski može pratit sva programe. daljinski prima tv. videa ma sve....
preporucam k tome red bull i pola litre crnog vina :D al vino mora bit crno ko tinta, ne neka đajsa
ako nije skupo bilo bi zgodno...
...da i potrebno je :)
ako nije skupo bilo bi zgodno...
...da i potrebno je :)
hehe, cijena je svuda jednaka, a ovisi o tome koliko je zgodno potrebno
To se pokušavaš držati budnim da opet 3D mark odvrtiš u 3 ujutro? 
iskreno, nemam ti ja pojma kakva je cijena
Dobra vecer svima
ufff sto je bio odlican sniper ghost warrior za prelazit(presao igru)steta moram si nabavit jos neki nastavak njega.Obozavam ovo na slikama raditi
Svaka čast......

iskreno, nemam ti ja pojma kakva je cijena
ni ja, niti konzumiram, samo znam sta je black devil, pa sam napisao onaj prvi post :D
Dobra vecer svima
ufff sto je bio odlican sniper ghost warrior za prelazit(presao igru)steta moram si nabavit jos neki nastavak njega.Obozavam ovo na slikama raditi
Svaka čast......

Cudi me sto nisu napravili kad svaki put pogodim u glavu nego samo kad je neprijatelj jako daleko-bilo bih zabavnije
ni ja, niti konzumiram, samo znam sta je black devil, pa sam napisao onaj prvi post :D
ni ja ne konzumiram...ma black devil je zakon, onaj crni...cijela mi soba miriše po čokoladi 
Udri brigu na veselje