- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko nam se javlja... 
sutra oko pola 4, na onom mjestu, ako ti odgovara
When.
Now what? 
Tko nam se javlja... 
STFU and go on FB
Večer !
Ma to je swamo kupi paket i dobiš receiver tanjurr. Uf imam ja receiver. Digitalom na Astri i Hotbird hvatam večinu Free a i ima dosta kodirane. Treba samo karticu da odkodira.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
STFU and go on FB
GTFO... bit*h.. 
STFU and go on FB
stop behaving so gay 
A šta ja znam :D
Nisam neki ekspert za mobitele, znam da ajfon nemože, pa onda valjda android može :D :D
Ja sam satelit gledao pomoću Digi TV ključeva. Kodirali su svakih mjesec dana, nekad i po tjedan, kako im se već dalo, ali update key je redovito dolazio. Nedavno su prešli na novi način kodiranja pa sam bio prisiljen nabaviti Max TV. Nudio mi je kolega 5000 programa za 2000 kn ali što je previše je previše. Mislim na cijenu, ne broj programa ;)
Da baš previše novaca, Ma bezveze što mjenjaju kodove, ma to zato rade da nebi probili zaštitu od kodiranja.
Ma to je swamo kupi paket i dobiš receiver tanjurr. Uf imam ja receiver. Digitalom na Astri i Hotbird hvatam večinu Free a i ima dosta kodirane. Treba samo karticu da odkodira.
pa možeš uzet od njih samo karticu ako ti cijena odgovara...tvoja odluka...
ponesi drogu...
ponesi drogu...
a koju i koliko? :D
STFU and go on FB
stop behaving so gay 
Pass off...or I will lock you up in a cill at the poloce station 
Pass off...or I will lick you up in a cill at the poloce station 

Ipod ili PSP?
Koje je bolje?
Po meni Ipod samo je duplo skuplji, jedva se može upecat za 500kn
Imam samo hrt karticu pa mogu gledat HRT1,2 plus, TV K-C. MKTV, RTS SLO1,2 i3, a ostalo i neznam. Piše koji se traži kartica, Conex, VideoG, i još šošta. Samo neznam koliko dođu ti kartice? Mislim u procjeni...
Imam samo hrt karticu pa mogu gledat HRT1,2 plus, TV K-C. MKTV, RTS , a ostalo i neznam. Piše koji se traži kartica, Conex, VideoG, ima šošta. Samo neznam koliko dođu ti kartice? Mislim u procjeni...
e to ti ja neznam, nemam satelitsku ni ne bavim se s tim...
"...Kad na gruntu teške dijelaš, moraš jest i pit, inače budeš dečec dragi lijepa išel v rit..." :D
Imam samo hrt karticu pa mogu gledat HRT1,2 plus, TV K-C. MKTV, RTS SLO1,2 i3, a ostalo i neznam. Piše koji se traži kartica, Conex, VideoG, i još šošta. Samo neznam koliko dođu ti kartice? Mislim u procjeni...
Pa nije valjda da si kupil karticu za gledat HRT Plus, to je bezveze bacen novac kog jarca imas tam gledat uopce.
"...Kad na gruntu teške dijelaš, moraš jest i pit, inače budeš dečec dragi lijepa išel v rit..." :D
Jel to Drele ili 
BTW aj promijeni avatara u ovog
I said LOCK
same shit 
careeeeeeeeeeeeee
Jel to Drele ili 
BTW aj promijeni avatara u ovog 
Dreletronic :D
e to ti ja neznam, nemam satelitsku ni ne bavim se s tim...
Ma nije ni bitno samo me zanimao kako to idu. Koliko znam dosta su skupi ako se pita kod stručnjaka za satelit....
Sam namještao tanjur za Astru i hotbird. Ovako sam zadovoljan. previše ima free uglavnom arapske programe.
Naravno da zato rade. A šta se može, bilo je lijepo dok je trajalo.