OK.
Uzet ću sa Amazona II ili III.
Koji II ili III?
III salji i meni jedan xD
OK.
Uzet ću sa Amazona II ili III.
Koji II ili III?
III salji i meni jedan xD
Heh
thx
Stižem za min idem na balkon zapalit cigaretu
ne smijem u dnevnoj pušiti
Billy Talent II
ili III
nemoj samo I slab je
za Linkin park Minutes to Midnight taj je ja mislim iz 2008 album nemoj samo ovaj novi katastrofalan je do sada je bilo sve genijalno a sa ovim novim tesko su us**** jedino je catalyst ok pisma
Šta fali dobra pič*a lady gaga!!!
Ma daj nemogu virovat ja se jos mislim kojeg je spola ona :)
Ma to su pizdharije kretenske, pa svaka budhala vidi da je to svjetska pizzdha! Komad i po, kakav muškarac
Billy Talent II
ili III
nemoj samo I slab je
za Linkin park Minutes to Midnight taj je ja mislim iz 2008 album nemoj samo ovaj novi katastrofalan je do sada je bilo sve genijalno a sa ovim novim tesko su us**** jedino je catalyst ok pisma
Ma to su pizdharije kretenske, pa svaka budhala vidi da je to svjetska pizzdha! Komad i po, kakav muškarac
meni se nesvida... cila je nekako... a nz kako da opisem ali dobro je o ukusima se neprica ali osobno meni najljepsa je Nelly Furtado ...
Billy Talent II
ili III
nemoj samo I slab je
Znam iam Minutes To Midnight!
Meni je ona zgodna i ima lijep glas.. i stas
i još plavuša..
Eo još posljednja od mene. Idem spavati.
LN
Linkin Park-
Kupite naocale hhhhh samo se salim nemojte sad vikat na mene xD
Laku Noc!
jedva cekam Caturday 
zašto? budimo nakratko svi pacifisti
Laku Noc!
LN
Evo naručio Billy Talent III
Stiže za desetak dana
Razotkriveno! Jadranka Kosor uhvaćena u društvu Ekrema Jevrić na gala večeri u hotelu Le Meridien Lav
razgovarali o poslu, navodno ce dobiti novi posao u fimi-media, da nemora vise pjevat kuca-kuca, kuca-kuca
Os mi prodat 2 i 3 povoljno :) ?
Razotkriveno! Jadranka Kosor uhvaćena u društvu Ekrema Jevrić na gala večeri u hotelu Le Meridien Lav
Jadranka se tetovirala cak :)
Nemogu zaspat vrtim se a usrani pc je kraj mene!!!
zzz ljudi
LN narode, ujutro u pol devet ustat, nalozit kreku weso i nastavit spavat. LN
pa tu sam već nekoliko dana xD