ova noc je noc trolanja kolko vidim ;)
Dobro vidiš! Nadajmo se da trolovi ne rade praznicima! 
Dobro vidiš! Nadajmo se da trolovi ne rade praznicima! 
Sheeva, ti si puko ko kruška. Pa prirodno je u čovjekovu razvoju da si nađe družicu. Čak i životinje isto rade. Ti si izgleda neki frik majke prirode, njen izgubljeni sin lol. (kao što su to npr gejevi hhaha, btw da nisi gej?)
Yu-gi-oh style: "It's time for t-t-t-t-t-t-trollllllllllllll" i onda ona muzika ide :D
sad mi recite jel ovo neko normalan moze napisat:
Portugalska medvjedica sa feng šui očimaYu-gi-oh style: "It's time for t-t-t-t-t-t-trollllllllllllll" i onda ona muzika ide :D
GODLIKE....
sad mi recite jel ovo neko normalan moze napisat:
Portugalska medvjedica sa feng šui očimaWTH?
Yu-gi-oh style: "It's time for t-t-t-t-t-t-trollllllllllllll" i onda ona muzika ide :D
GODLIKE....
KILLING SPREE!
ajde momci, navalite TD http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-zadnje-zderali/71341.aspx?page=1&jumpto=1335832&sort=asc&view=flat
izgleda da je F1- Ivo papao a ne žderao ko pravi ljudi :P
ma moj kolega s faksa, uvik
ima te epicne izjave...
ajde momci, navalite TD http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-zadnje-zderali/71341.aspx?page=1&jumpto=1335832&sort=asc&view=flat
izgleda da je F1- Ivo papao a ne žderao ko pravi ljudi :P
Ma najvjerovatnije je on jeo....Pa mu se ne sviđa ni jedan ni druga tema....
Ovo prva je samo na živo jer MIRO to zahtjeva...
Zašto nema tema (gle rimuje se... nema, tema xD) "Što biste htjeli žderati" to bi bilo super xD
Eto i mene... kako ste mi vi?
Who the hill are you 

Pa đesi Šefe kućo stara.......... propustio si jednu tematsku troladiju ko stvorenu za tvoj sarkazam.......
odo do sestrične malo zapit Jegera 
Aj zz narode 
kora zasto ti nemas pola zvijezde??ja sam mislio da to svi imaju jer kad se prijavis dobijes je...
kora zasto ti nemas pola zvijezde??ja sam mislio da to svi imaju jer kad se prijavis dobijes je...
Im`o sam
večer jazavci 
di su oni pederi od jučer 
večer jazavci 
Ide ovaj "peder" zzapit malo....ak uopće ima alkohola 
Odo i ja ća :D Skida se, pardon kupuje, Balaševićeva diskografiju u FLAC-u :D aaaa 3gb xD
Jednom upravo citiram poruku... 
Jednom upravo citiram poruku... 
i ja