Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.042.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
I.Kk kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Hahahahaha :) ili species 8472...

oni bi i empire sredili... samo treba par tisuca njihovih organskih brodova u petljicu... i da povezu svoja oruzja... i papa cijeli empire...

Tu ni FORCE ne bi pomogla :)

@dragec... pederluk smo prozvakali... nema vise sto zanimljivo tamo :)

To uništavanje planeta nije sirova snaga več neka lančana reakcija koja neće raditi na brodovima.

kako nece raditi na brodovima kada je radilo protiv kocaka...

mislim ako moze unistiti planet (ne lancanom reakcijom tocno se vidi probijanje oruzja sve do jezgre koju vjerojatno super brzo ugrije, ona se rasiri i unisti planet)...

Isto probijanje bi vjerojatno bilo i na empire brodovima... shebali bi ih do boli samo s par...

I zaboravljas da je vrlo vjerojatno da bi organska tvar, koja je puno bolje prilagodljiva (njihvoi brodovi) mogla istrpiti masivne udare oruzja (nesto slicno kao oni ljudi koji prezive udar munje (ne samo jedan nego nekoliko njih u par sekundi)

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ikk, i Star Trek je ipak "realniji", i u okvirima mogućega i predviđanja budućnosti. Pogledaj već danas imamo Palmove. Po meni mislim da će se  tehnologija Star Treka doseći i prije 24 stoljeća. Još da mi je i procesor Enterpriseovog kompjutera i da vam se sprdam kako imate jadne kompjutere hahhaha (šala)

Nije realnije.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ikk, i Star Trek je ipak "realniji", i u okvirima mogućega i predviđanja budućnosti. Pogledaj već danas imamo Palmove. Po meni mislim da će se  tehnologija Star Treka doseći i prije 24 stoljeća. Još da mi je i procesor Enterpriseovog kompjutera i da vam se sprdam kako imate jadne kompjutere hahhaha (šala)

Enterprise nema 1 nego nekih par tisuća procesora koji su međusobno povezani sa nečim sličnim kao naš živčani sustav....nešto kao umjetni živci

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Još dokaza da ST siluje znanost.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 1:07 (I.Kk).
15 godina
neaktivan

Idem malo igrat milionare city moj grad vrijedi 22mil dolara na fb dok vidim da su igre zavrsileBelji se

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...
Kora kaže...

Da ne spominjem BORG-a koji uroka Empire u trenu...........:))))

Kako će se Borg prilagoditi oružju koje je desetke tisuća puta jače od njih.

Inflitrirali bi jedan od tih brodova (sto ja znam kako, na prepad :) bar su to naucili od ljudi koje su asimilirali), injectali nanobotove u sistem oruzja, proucili, skuzili, sami replicirali, napravili deflektivne stitove (on pukne u mene... u hebote... vidi ajmo deflektirati to njegovo u njega :) )

hehe :) zabavno je ovako razmisljati :)

Ovo ne uzima u obzir da je osiguranje puno bolje na SW brodovima,oni imaju oklop  i sigurnosne sustave bolje od ST-ovih.Čak iako preuzmu brod ne mogu razumjeti nešto što je tisuće godina iznad njih.

Kako će izvršiti prepad kroz štitove?

ma meni samo nije jasno jedno... odakle empire brodovima toliko snage za sve to?

sto rabe? zero point energy module? miniaturne crne rupe (iz ovako necega je gotovo nemoguce izvuci energiju po dosadasnjim spoznajama)...

17 godina
neaktivan
Koja geek rasprava... lol
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
protjeran

Ikk, zaboravio si i na cloak tehnologiju?Zamisli ma dovoljan je samo jedan mali Voyager da se otcloaka (naravno sa ugrađenom cloak tehnologijom) iza engina jednog Star Wars cruisera i da vidiš kako je dovoljan samo 1 tricobalt torpedo......... Ma Star Trek ubija............:))))

@Enlightened, baš sam to htio reći, moraš imati crnu rupu u brodu da bi takvu količinu energije dobivao bogati............:))))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 1:09 (Kora).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Kora kaže...

Enterprise nema 1 nego nekih par tisuća procesora koji su međusobno povezani sa nečim sličnim kao naš živčani sustav....nešto kao umjetni živci

Zapravo govoris o voyageru... niti jednom nije neuralna mreza spomenuta u enterpriseu... inace postoji jedan ogroman CPU (5 paluba u voyageru ako se ne varam zauzima normalno ne cijelih nego po visini) i jos tona malih procesora koji su spojeni dijelom optronickim vodovima i biogelovima...

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...
Kora kaže...

Da ne spominjem BORG-a koji uroka Empire u trenu...........:))))

Kako će se Borg prilagoditi oružju koje je desetke tisuća puta jače od njih.

Inflitrirali bi jedan od tih brodova (sto ja znam kako, na prepad :) bar su to naucili od ljudi koje su asimilirali), injectali nanobotove u sistem oruzja, proucili, skuzili, sami replicirali, napravili deflektivne stitove (on pukne u mene... u hebote... vidi ajmo deflektirati to njegovo u njega :) )

hehe :) zabavno je ovako razmisljati :)

Ovo ne uzima u obzir da je osiguranje puno bolje na SW brodovima,oni imaju oklop  i sigurnosne sustave bolje od ST-ovih.Čak iako preuzmu brod ne mogu razumjeti nešto što je tisuće godina iznad njih.

Kako će izvršiti prepad kroz štitove?

ma meni samo nije jasno jedno... odakle empire brodovima toliko snage za sve to?

sto rabe? zero point energy module? miniaturne crne rupe (iz ovako necega je gotovo nemoguce izvuci energiju po dosadasnjim spoznajama)...

Hypermatter,to pogoni Death Star,stvar je efikasnija od antimaterije.Koriste crne rupe u jednim brodovima.

Ipak je to znanstvena fantastika.

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Koja geek rasprava... lol

Shut up you silly old bat :P Belji se

BTW ti si na HTC-u....jeli vidiš ove prave smajliće ili vidiš tekstualne ili ih uopće ne vidiš

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Kora kaže...

Nebih rekao, koliko se sjećam u jednoj epizodi Voyagera ukradu Voyageru procesor...........znači 1, a nebih rekao onda da Enterprise ili bilokoji drugi brod ima tisuće

edit- Voyager nema mrežu procesora, već neuralnih GELOVA koji umrežavaju cijeli brod.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 1:11 (Kora).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ikk, zaboravio si i na cloak tehnologiju?Zamisli ma dovoljan je samo jedan mali Voyager da se otcloaka (naravno sa ugrađenom cloak tehnologijom) iza engina jednog Star Wars cruisera i da vidiš kako je dovoljan samo 1 tricobalt torpedo......... Ma Star Trek ubija............:))))

@Enlightened, baš sam to htio reći, moraš imati crnu rupu u brodu da bi takvu količinu energije dobivao bogati............:))))

Ahem.

17 godina
neaktivan

A jel Vojađer ima Intelov ili AMD procesor?

Večer svima:)

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Intelov,jer oni imaju bolje veze sa vrhom Federacije.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Nebih rekao, koliko se sjećam u jednoj epizodi Voyagera ukradu Voyageru procesor...........znači 1, a nebih rekao onda da Enterprise ili bilokoji drugi brod ima tisuće

A čuj....koliko sustava imaju na brodu (bilo kojem, dakle Enterprise, Voyager....) oni imaju tisuće ako ne i milijune procesa koje treba pogoniti...npr. "life support" , anti gravitacija, klimatizacija, sigurnosni protokoli, hologrami itd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 1:12 (Krešo91).
15 godina
protjeran

Hyppermatter?! Ma koji je to upće k....? ST se bar pokušava bazirati na mogućemu (jednog dana)

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Hypermatter,to pogoni Death Star,stvar je efikasnija od antimaterije.Koriste crne rupe u jednim brodovima.

Dobro to meni vec nije znanstvena fantastika nego fantastika samo... ali dobro...

Isto kao sto je Q fantastika u ST-u tako je i ovo... cisto jer koliko oni energije imaju (ti brodovi) totalno je glupo za raznijet planet rabiti death star...

samo pucas pune baraze iz njihovog srednjeg broda... i puf... nema planeta vise...

Iskreno (i kazem nemoj se naljutiti) meni je razvijeniji koncept u Andromedi nego u SW...

17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Hyppermatter?! Ma koji je to upće k....? ST se bar pokušava bazirati na mogućemu (jednog dana)

Uglavnom stvar iz hipersvemira.Puno SW u osnovi kaže "je** se znanost" kao i ST često.

15 godina
protjeran

"reports that Voyager's main computer processor was among the stolen items, rendering the ship's weapons, navigation and propulsion inoperable."

Znači main procesor, thj glavni, znači ima ih najvjerojatnije više..........

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Dobro to meni vec nije znanstvena fantastika nego fantastika samo... ali dobro...

Isto kao sto je Q fantastika u ST-u tako je i ovo... cisto jer koliko oni energije imaju (ti brodovi) totalno je glupo za raznijet planet rabiti death star...

samo pucas pune baraze iz njihovog srednjeg broda... i puf... nema planeta vise...

Iskreno (i kazem nemoj se naljutiti) meni je razvijeniji koncept u Andromedi nego u SW...

Death Star je bila oružje terora ne nešto što je zaista praktično u ratovanju,što se mene tiče radije su mogli izgraditi brodove nego izgraditi Death Star.

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
F1-IVO kaže...

Intelov,jer oni imaju bolje veze sa vrhom Federacije.

Ostatak galaksije korisiti AMD.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ma imaju hibridne procesore koji su djelomično ljudski mozak i djelomično čipovi rađeni po 0.05 nm tehnologiji Cool (budućnost jbg Belji se)

Večer i tebi

Kora kaže...

Većina stvari u ST-u su osmislili teoretski fizičari...kao Dr. Michi Kaku....poznatiji u ulozi voditelja TV emisije Sci Fi Science: Physics of the Impossible

15 godina
protjeran
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...

Death Star je bila oružje terora ne nešto što je zaista praktično u ratovanju,što se mene tiče radije su mogli izgraditi brodove nego izgraditi Death Star.

Ma k.... je praktična, ko još ostavlja onakve otvore iznad kojih kao da stoji natpis "lansirajte ovdje 2 metka i raznijet ćete me" lol

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Kora kaže...

Uglavnom stvar iz hipersvemira.Puno SW u osnovi kaže "je** se znanost" kao i ST često.

istina... samo potonji puno manje...

NEGOOOOO znate koji mi je najrealniji SF show...

BABYLON 5

NAJBOLJI...

17 godina
neaktivan

veče nespavalice Osmijeh

šokre jesi li našao posaoNamigiva

17 godina
neaktivan
Kora kaže...
I.Kk kaže...
I.Kk kaže...

Ma k.... je praktična, ko još ostavlja onakve otvore iznad kojih kao da stoji natpis "lansirajte ovdje 2 metka i raznijet ćete me" lol

Zato su to ispravili u drugoj verziji.

15 godina
protjeran

Opet kažem ST je puno "bliže realnosti" nego SW

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

veče nespavalice Osmijeh

šokre jesi li našao posaoNamigiva

Večer i tebi

Nisam još...trebam otić na još dva grupna savjetovanja....ma nek si hebu mater Izlanuo se

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Kora kaže...

istina... samo potonji puno manje...

NEGOOOOO znate koji mi je najrealniji SF show...

BABYLON 5

NAJBOLJI...

Kao objekt na 1.5c.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice