a grafa nije toliko vazna..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam sebi nabavio AMD Athlon 64 x2 3800+ za 250kn ali tjeo bih jaci a maticnu sam testirao s nekim progremom i pisalo max 5800+ ali su rijetki za naci ima jako puno 6000+ ali nezelim riskirati da nesto ne pregori
Evo ima neki na njuškalu Klik1 i klik 2 i samo neznam kako tebi paše, ali trebaš pogledat za tvoju matičnu ploču i ima svoj lista za CPU pa sve lijepo piše za koji ti pašu a i time koju cijenu odgovara za novu procesora.
EDIT: U zimi obično cijene na njuškalu padaju.
a grafa nije toliko vazna..
http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+HP+620+WS729EA+%2F+DualCore+T4500%2C+DVDRW+DL%2C+3GB%2C+320GB%2C+GMA+4500MHD%2C+15.6%27%27+LED%2C+LAN%2C+BT%2C+kamera%2C+HDMI%2C+Linux%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=0109&id_artikl=010.900.560 kad bih imao love ja bih si uzeo ovaj
Eh idem ja u krevet. Aj čujemo se. Baš ste dobri bili.
Laku noć.
a sutra cu im rec, dragec nije za mene
al ako nade jos 300kunica nek uzme
Good ovening 
Good ovening 
Koji si sad ti? 
Good ovening 
Koji si sad ti? 
I am the now guy 
I am the now guy 
Aaaa... trol... 
I am the now gay
lol
a sutra cu im rec, dragec nije za mene
al ako nade jos 300kunica nek uzme
Slazem se i ja bih ga uzeo da imam 4300kn ali nemam
jer je stvarno odlican lap ali odlucio sam se kad sam kupovao komp ili laptop nekako su kompjuteri dosta jaki za jeftine novce a laptopi slabi za skupe novce evo ja sam ovaj moj pod MOJ PC platio 2500kn ima garanciju i sve papire i jeftiniji je od lap koji su skupi samo sto neki vole prijenosnike zbog posla itd.
idem i ja spavat, laku noc spammeri
I am the now guy 
Aaaa... trol... 
What is a treel? 
I am the now gay
lol
Thats not finny 
Daj mi preporucite kakav mobitel oko 1000kn,danas mi moj krepa,tacnije prije pol sata...imal sta fino
?
Daj mi preporucite kakav mobitel oko 1000kn,danas mi moj krepa,tacnije prije pol sata...imal sta fino
?
Nokia 3310 
50 kn ful oprema na buvljaku 
?
Koji si imao tj tvoj bivsi
I am the now gay
lol

What is a treel? 
Ti... 
Pass off 
Pass off 
GTFO. 
?
Kupis k800i i miran si cijelo desetljece, ja ga imam vec 3godine
a jeste trolovi :P
Imam Caviar Blue, i povezan je SATA podatkovnim kabelom namjenjen prvim generacijama SATA uredjaja.
Da li time gubim na brzini?
Kupis k800i i miran si cijelo desetljece, ja ga imam vec 3godine
Imam ga i ja... tako nešto dugo, još radi (naravno flashan
).
Samo ga ne koristim tako često...
?
Nokia 3310 
50 kn ful oprema na buvljaku 
legendaran telefon, imao sam 2 jednom istovremeno