Laku noc :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A vidi koliko je njih online....
0x19, 1337Code_breaker, 1domagoj1, 4Bastard, AA-d00d, Antizyclon, apoteka, Arkulin, artfull, asusdvd, athlon64, Balvan8, Batista, Been27, blackalbum, BlackMoon, bobica257, Bojica, Boky, BORG, BORN, brixy, BugHacker, Cevi, ch33ta, Champollion, Chumi, cirac, Crank1d, Crasher1504, Croshadow123, CroVandal, D3ViL, D4RKL1NG, damircazin, Danny_HR, Davor, deadman, dejan1471, Denis Ivankovic, denix, domagojRI, Domido, Don Kihoty, drnde, EnlightenedPhoenix, Exploder, Faithless, Farmboy, FlyBoy, Flying Dutchman, forzzuk, gamecoder, Gaus, Geek, Geophysics, Gondar, goodye, Goran33, Grbi94, Grgapm, grimyHR, Gunner_V, Hacker-ri, harpy21, hellbyte0, hrvatskafarkasevec, Hyperion, I.Kk, ihush, jedi master, Jopa, kaiserus, keki77, kennydj, Kill Frenzy, kinfa85, Kora, Krešo91, Kristyans, l)oolvl, Lazarus Long, lebo1, LIX, luđak na motoru, ludimata, makaweli, mariik, mario.L_hr, mario1990, marko_zg, markoal, markoxxl, mat777gold, maxlac, mejt, Mentalist, miki1981, mislav_01, naxeem, network, NightShadow, nikic, NiksaM, nixass, Nocio, Nyxem, Old Iggy, Paolo2612, ParaNO1d, patch123, pbandov, perkoxcar, Pero Dinamit, pirat, poco, PrimeSuspect, rambox, raven34, razer1911, reservoir dog, roby777, Rocker, RodaC, rosS., RuskeGTT, sardax, Šef, Shaka111, Shamrock, SHELBY_09, skiljavi, slobo14, Spyware, stealth, stevan94, Stoja, Strontium, struja, SUPER :), SupremeCommander, SwaggerBeast, t0ma, telefon, thabigjc, The Man, TheGamemaker, thuglife, tommy2103, tomo007, Top Bugovac, tpg, T-they, Unimatrix 007, veki22, Veliki Brat, velikimedo, vexx5555, VirtUoso, vlad0, WackyZG, xCode, xnight_hunterx, xxxxx, z1k4, zadnja-kocnica, zaki, Zayc_17, zeko73, Zeppelin,
Strasno...
Dobra večer i laku noć.
I do not want to spook aloon 
Novi potpis.....:)
znam da se svidja Igoru... :P
Ah za mene je relaxiranje ovo vip natjecanje :)
pa ja trkeljam stalno...
Gleda se serija, a onda vjerovatno krpe zbog ranog ustajanja...
pa ja trkeljam stalno...
Ajmo trkeljat zajedno:
Trk trk trk trkelj trkelj trkelj 
pa ja trkeljam stalno...
Obvious troll is obvious!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Sretan novi dan!
Good note 
treba mi pomoć nezz do čega je ali sa kompa su mi se izbrisale sve igre,i mnoge razne mape itd..
a samo ja imam pristup racunalu??
cesto zna otici zbog restarta MFT ili slicno...
spava mi se a moram gledat bsg i 24 (ponavljanje)
ln
I am going to slope
Good note to everyone 
Ipak nisu ostali kratki... predobar mi je kraj...
Legendarna, ako ne i najbolja serija...
Cak sam i zaplako :(
OPEN!
OPEN!
Dobra večer.
OPEN!
Heh znaš da si me preduhitrio za manje od minute
Dobra vecer i tebi,kako si sta ima?
ma shutdown, al kod sljedećeg paljenja reset...valjda sam se krivo izrazio...
Večer,
Vidim da se Weky vratil...
Welcome back 
ma shutdown, al kod sljedećeg paljenja reset...valjda sam se krivo izrazio...
ma meni je every fakin time shutdown... i onda paljenje opet... tocno 3 sekunde... shutdown...
a nista.... dodje mi da se lupam... ali dobro ipak je stariji bio... a i cuo sam da je tl-58 sranje...
Večer svima. EP, hvala što preporučuješ da budem serviser i neznam kao to sve treba napravit. Mislim školovanje, a to će mislom morat financirat...