E a posto je laser, ja bi isto uzeo ali nema se kuna...
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Samo što ćeš ti platit poštarinu jer nemam baš para :/
Ovaj koji ja uzimam preko Batiste, jer on ima paypal račun, košta **35 kn**...to je "pen laser pointer"...dakle laser kao olovka :D
Udri brigu na veselje
Shut up you silly old bat :P
Samo što ćeš ti platit poštarinu jer nemam baš para :/
Ovaj koji ja uzimam preko Batiste, jer on ima paypal račun, košta **35 kn**...to je "pen laser pointer"...dakle laser kao olovka :D
Bok svim nehrkalicama, evo kak djeluje pravda u nasoj banana drzavi pravi kriminalci zavrsavaju u zatvoru normalno a oni sitni koji poplaše nekoliko milijuna kuna nikom nista boze moj. A kaj drzava radi u slicnim slucajevima kad ljudi ne primaju placu, i još gore kad se ne placaju porezi drzavi dvije godine znamo sa slucaja Kamensko. Da ja ne platim neki porez odma bi me poklopili, gamad jedan bezobrazna zamusana a firma moze to izbjegavat uz blagaoslov vlasti par godina i opet ništa mulci pokvareni.

Šta ima macani?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
el si skoro klikno 
Da sam ja na njegovom mjestu i da sam znao da ću ić u zatvor....onda bi mu uzeo i auto i jahtu 

nez...al skoro si klikno elda 
odoh sada, laku noć spammeri 
odoh sada, laku noć spammeri 
Gid note 
I hope you slope well 
ok
Da sam ja na njegovom mjestu i da sam znao da ću ić u zatvor....onda bi mu uzeo i auto i jahtu 

Ma mislim to je totalna glupandarija suci bedaki bez mjerila, original je bil osuđen na 6 mjeseci ali su mu nakon zalbe povecali jos kaznu na 1 godinu pazi.
Prije jednog vremena sam procital jednu presudu, uglavnom pijan vozio i ubio pjesaka prošavši kroz crveno i dobio 6 mjeseci zatvora isto su se tuzitelji zalili na premalu kaznu. Ali nista samo 6 mjeseci ostalo tolko je dobil, e sad ko je tu lud onda koje je djelo teze i koje zasluzuje vecu kaznu koje budalaštine pa to nije normalno. Pitam se za koga su se naši decki borili za ovak nekaj ne sigurno, pa na kaj nam lici drzava u globalu na obicnu sprdacinu a pravosuđe je ko leteci cirkus Monty-a Pythona bem ti jarca.

Vecer
ecer
cer
er
r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udri brigu na veselje
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account 
Bobica is BACK.
:)
Hodao malo po drugim temama....Sad sam opet u nespavalica...
ima ima...
I am hare too 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more