Udri brigu na veselje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Udri brigu na veselje
Dani jesi dobija pare za kupovinu a?
On je tu 15 mjeseci, a ti 7... Ali dovesti cemo ga do ludila.
Sreca pa postoji undo, sad sam sve slucajno obrisao.
uf...
uf...
Molim?
Koje teme?
I planiramo pretvoriti ovo u Petar Pan forum.
MI NE ZELIMO ODRASTI.
Amen, brate. Amen
Mrzim ovo udruzivanje starijih...
Istina! A sad nastavi kuhati nešto!
Amen, brate. Amen
Iskreno ako ovako nestane izgubit ce ovih 15 normalnih i osoba koje koliko-toliko znaju o tehnologijama i programiranju...
Sto je zapravo strasno... Takve stvari bi trebalo sankcionirati...
pazite ovo...pi*ka me ostavi preko fejsa...razumije te preko fejsa a u *urac....onak sastavi jednu smislenu poruku i pošalje i sve objasni...
Odmah znas kakva je osoba ako te ostavi preko fejsa ili poruke... to su najvece k u * v e
na svijetu...
Odmah znas kakva je osoba ako te ostavi preko fejsa ili poruke... to su najvece k u * v e
na svijetu...
ma znam da hebe me sam to šta ja nju nisam danas ostavio dok sam imo priliku 
Amen, brate. Amen
Iskreno ako ovako nestane izgubit ce ovih 15 normalnih i osoba koje koliko-toliko znaju o tehnologijama i programiranju...
Sto je zapravo strasno... Takve stvari bi trebalo sankcionirati...
Ma ok za tehnologije i programiranje, ali ponekad se čini da nema normalne osobe za popričati o bilo čemu...
pazite ovo...pi*ka me ostavi preko fejsa...razumije te preko fejsa a u *urac....onak sastavi jednu smislenu poruku i pošalje i sve objasni...
Bolje i to nego da ti se ko meni javi sa granice i kaže da ide ća.
Evo
za nju ma gdje bila.
P.S.
Večer svima!
aleee, aleeee...
evo meeeeee. napokon!!!! malo je potrajalao, al glavno da je sad sve gotovo :D
još samo moram sutra kupiti neki miš. gdje ima neki obični, jeftini?
Ma ok za tehnologije i programiranje, ali ponekad se čini da nema normalne osobe za popričati o bilo čemu...
A gle... klinci su zeljni malo reputacije i totalno nabrijani na epenis i zvijezdice... i sto ja znam sto ne jos...
Zar je, iskreno, vazno kako te ostavi?
Je li normalno da osoba sa 14 godina dolazi u školu sa velikim stresom? Tolikim da se osjeti stezanje oko srca.
Istina! A sad nastavi kuhati nešto!
Ti si valjda stoput rekao da neces vamo dolazit....
Pozzz svima
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Nije li to super :D
EP prikljuci se bit ce zabavnije :D
Udri brigu na veselje
Je li normalno da osoba sa 14 godina dolazi u školu sa velikim stresom? Tolikim da se osjeti stezanje oko srca.
Tako je meni kad ne uradim zadacu iz matematike, ili kad otvori mog imenjaka (jaka bol u podrucju srca, onako brza).
Ti si valjda stoput rekao da neces vamo dolazit....
Znači upamtio si me!
Dakle dolazit ću povremeno petkom!
Ivo de obrisi ovu temu... mislim da ce uskoro sam vlasnik prijaviti da se obrise (savjetovao sam mu, rekao je da ce sto prije)... Prejadno sto se tamo pise....
Inace pozdrav sefu... i svima ostalima...
kratko i jasno - ne
Premlad si da te steže oko herca.
Ivo de obrisi ovu temu... mislim da ce uskoro sam vlasnik prijaviti da se obrise (savjetovao sam mu, rekao je da ce sto prije)... Prejadno sto se tamo pise....
Rješeno. Poz i tebi i ostalima:)
kratko i jasno - ne
Kratko i jasno, osoba koja je takva vec s 14 godina trebala bi potraziti strucnu pomoc... (RODITELJE i razgovarati s njima)
Zar je, iskreno, vazno kako te ostavi?
naravno da je...
Udri brigu na veselje