- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odoh spat, pozdravite mi Danijelu ak navrati...
Laku noć.
Sećer na kraju:)
Bok svim nehrkalicama, kak je kod tebe jel sve stima s obzirom na situaciju nisam te bas primjetil na forumu u zadnje vrjeme.

Bok svim nehrkalicama, kak je kod tebe jel sve stima s obzirom na situaciju nisam te bas primjetil na forumu u zadnje vrjeme.

Tu sam ja ne brini:)
Ma nekad nemam volje za tipkanjem pa samo čitam. Eto večeras je bilo malo posla ali brzo se sredilo:)

Tu sam ja ne brini:)
Ma nekad nemam volje za tipkanjem pa samo čitam. Eto večeras je bilo malo posla ali brzo se sredilo:)
Onda ok nisam primjetil neku zbrku bas, no navodno si polomil jedan zuti karton a drugog savinul kod primjene sile tak se šuška okolo.
Ne stigne tipkati, igra F1 2010. 
bemti, ne mojte me toliko hvalit poprimia san
boju kartona, nego jedini ja nisam ima dombica
na fejsu...
Onda ok nisam primjetil neku zbrku bas, no navodno si polomil jedan zuti karton a drugog savinul kod primjene sile tak se šuška okolo.
Ma poslao mi je Miro novi komplet:)
Ne stigne tipkati, igra F1 2010. 
Probao i deinstalirao do daljnjeg. Čekam da mi se javi Logitechov support jer sam negdje posijao adapter za volan pa nema force feedbacka:(
Grafika je odlična ali je igra puna nebuloza.
na fejsu...
Ja nemam facebuk, di si sad?

a doma lipo iz kreveta na lapu...
jos malo pa faks, bemti sve
a doma lipo iz kreveta na lapu...
jos malo pa faks, bemti sve
Meni faks traje već 2 tjedna - i već sam lud.
tek, vec u pon....
Probao i deinstalirao do daljnjeg. Čekam da mi se javi Logitechov support jer sam negdje posijao adapter za volan pa nema force feedbacka:(
Grafika je odlična ali je igra puna nebuloza.
Well, ja nemam volan, ali imam Joystick, i mogu s njim igrati...
Fino ležim u krevetu i igram..
Ili HAWX ili slične Avio igre...
Ovaj:
Nije kao sa volanom, ali bolje nego na tipkovnici,+ imam analogni gas, koji je statičan, što je super...
Da li zna netko jel ima gdje za kupit kakav e-sata kabel ali da je mekši? Ja imam negog ali je krut i to me iritira:)
Yaooo, moja prva pobjeda u F1 2011!!!! Istanbul 1st place!!! I to na kiši! Inače vozim stoput bolje na kiši neg na suhom, neznam zašto. Evo sad na kvalifikacijama bio 3 i na kraju u utrci završim prvi!!! yeaaaah, šta kažeš na to a Ivo? (treba uzeti u obzir da sam dosad imao rezultate 20, 12, 6, 14 itd.)
Well, ja nemam volan, ali imam Joystick, i mogu s njim igrati...
Fino ležim u krevetu i igram..
Ili HAWX ili slične Avio igre...
Ovaj:
Nije kao sa volanom, ali bolje nego na tipkovnici,
+ imam analogni gas, koji je statičan, što je super...
No krasno leziš i igraš, nadam se da usput ne jedeš i krafne jer onda je to totalna razvaljotina.
No krasno leziš i igraš, nadam se da usput ne jedeš i krafne jer onda je to totalna razvaljotina.
Jesi ikad vidio ovakav stol i dodatke?:)
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/vas-desk/9821.aspx?page=13&jumpto=814350&sort=asc&view=flat
Nekaj slicno jesam da ali na podu, ne na stolu kaj je sve natrpal gore i oko kompa svašta samo još fali pohani picek i krvavice za ukupan dojam.
pa di si ga nasa...
Ne jedem krafne, ali čips, čokolada, kola, piva, sve se to nađe... 
Na šta ciljaš? Da sam fatassmotherfucker?
Nope, ja sam muškarac pravog kalibra...
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/vas-desk/9821.aspx?page=13&jumpto=814350&sort=asc&view=flat
Laaal!!!
Usput probaj Sharkoone, nisu toliko kruti:
OPEN!
Dobra večer.
OPEN!
Dobra večer.
svako veče
Večer narode, danas mogu do nekih pol 12 ostat budan, nemam 1. sat ujutro, odradili sa raskom jucer pod geografijom. I odo igrat Warhammer 40k Dawn of War II :D:D
Dobra večer
laku noć, sutra moram ranije ustat, pa idem spavat
Dobra večer
Gid moaning.......I wass pissing by the door when I heard two shats 
laku noć, sutra moram ranije ustat, pa idem spavat
Aj LN 
Pozdrav ekipi na Bugu.
Čestitke Poklepoviću,Vukušiću i Hajduku.Svaka čast.
one sam zice samo zafrknul i izolirkom omoto :D
Udri brigu na veselje
Jel zna neko ovi iz razera, oni su u americi? Pitam zbog nagradne igre, pa za broj mobitela kako moram za nas upisati?