OPEN!
Dobra večer svima
CLOSED
koji je tebi vrag?
OPEN!
Dobra večer svima
CLOSED
koji je tebi vrag?
OPEN!
Dobra večer svima
CLOSED
koji je tebi vrag?
Oni nek govore open ja cu closed kad ide closed ja cu open
OPEN!
Dobra večer svima
CLOSED
dužan si svima cugu... a kasnije ćemo vidjeti
Oni nek govore open ja cu closed kad ide closed ja cu open
nebu išlo 
Odo jos malo lotr conquesta odigrati, taman pola sata do warhammera 40k dawn of War II, i onda jos sutra chaos rising.
OPEN!
Dobra večer.Kasnim.
Muaahahahahhaha opet kasniš muahahahha
Cijeli život ovo čekam :D
Koji dobar osjećaj...
Domba poceo trollat sa accom KillingMama
daj neki link, da to vidim
Ohoo, Malekinušiću vidim da i ti jadan imaš 20 kila sa krevetom i da su ti torte i masna prasetina doručak, ručak i večera... Treba prvo sebe pogledati u ogledalo prije nego počneš nekoga zajebavati... Sada ću ja tebi malo jašiti za vratom pa da vidim hoće ti se svidjeti.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Ohoo, Malekinušiću vidim da i ti jadan imaš 20 kila sa krevetom i da su ti torte i masna prasetina doručak, ručak i večera... Treba prvo sebe pogledati u ogledalo prije nego počneš nekoga zajebavati... Sada ću ja tebi malo jašiti za vratom pa da vidim hoće ti se svidjeti.
pripazi malo
jedan acc mu je već dobio crni, mogao bi opet.
KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
I, da, uopće se ne šalim....
KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
Ovo bi moglo biti zanimljivo
QUIT YOUR JIBBA JABBA FOOOOOOL!!!! 

Ovo bi moglo biti zanimljivo
sada je već postao očajan, to ga je i natjeralo da ovo napravi
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.