ej Kora prijatelju gdje ti je zvjezdica?
Hmm, a kad sam ju imao? :))
Hmmm mozda sam pogrijesio ali cinilo mi se da si imao polovicnu ak se nevaram svasta
Hmmm mozda sam pogrijesio ali cinilo mi se da si imao polovicnu ak se nevaram svasta
Kreso to ce biti taj nastavak tesko naci ali nema veze koristim ovo je vec u pripremi..
Mislim da ih ima za kupit u svakakvim PC shop-ovima.....najbolje je da kupiš zamjenske SE sluške i dobiješ uz njih taj adapter, a one koštaju nekih 50-ak kn...ja sam svoj dobio, ali sam poslao Daniju samo mislim da on to više nikad neće vidjet :S
Hahahaah sta se pogubilo u slanju ili?
Udri brigu na veselje
OSJECAM SE SUPER :) THX for asking :)
Onda ajmo jednu dernit 
moze evo cura i ja smo vec navalili na domace vino :)
Udri brigu na veselje
Nope, možda kod prvog logiranja pa ju poslije izgubio........:))))
edit- upravo odgledao rimejk "Nightmare on Elm Street", nije ni do koljena originalu.
Ma jok......u Bangladeš :P
Igore ak smijem pitat sta je to TD i TU?
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Igore ak smijem pitat sta je to TD i TU?
EnlightenedPhoenix kaže...
TD = Thumb Down (palac dolje)
TU = Thumb Up (palac gore)
Znam....
Znam....
Hebo te mobitel...dolaz' na komp :P
Udri brigu na veselje
O jbt tvoj skoro tripl post :P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Udri brigu na veselje
Samo zbog crvenih kartona možeš izgubit partizanke a TU-ovi navjerojatnije ne vrijede za zvjezdice...možda uz hvala gumb vrijede
Ajmo se sad brinut o zvjezdicama :P
Samo zbog crvenih kartona možeš izgubit partizanke a TU-ovi navjerojatnije ne vrijede za zvjezdice...možda uz hvala gumb vrijede
Ajmo se sad brinut o zvjezdicama :P
Jesu zvjezdice, zvijezdice ili zvezdice? 
Udri brigu na veselje
Jesu zvjezdice, zvijezdice ili zvezdice? 
Ma....partizanke :P
Da i banat Miru :P
Hvala kreso na odgovoru da sam znao da je igor otvorio temu ja bih mu 500 puta stisnuo TU
..Dobro veče..
....užas nisam imao net od petka ne večer, ovaj T-com je bez veze jedva uspili to riješit, bili su mi 3 puta u stanu i na kraju nije problem kod mene nego kod njih u centrali, izgorio port kojeg su već promjenili al ne valja i tako bla-bla-bla
Udri brigu na veselje
Samo IVU nedirajte on mi je najbolji mod
..Dobro veče..
....užas nisam imao net od petka ne večer, ovaj T-com je bez veze jedva uspili to riješit, bili su mi 3 puta u stanu i na kraju nije problem kod mene nego kod njih u centrali, izgorio port kojeg su već promjenili al ne valja i tako bla-bla-bla

Optima For The Win 
Udri brigu na veselje
samo što ja nemam pokrivenosti za ništa osim t-com hebem državu...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.