Čiji je to broj?
Sad sam nazvao bratića u policiji da mi provjeri, broj je lociran u Vrapču hmm..........Šefe da nije to tvoj broj ? hehe
(šala)
Sad sam nazvao bratića u policiji da mi provjeri, broj je lociran u Vrapču hmm..........Šefe da nije to tvoj broj ? hehe
(šala)
Otkud tebi Matov broj?
Otkud tebi Matov broj?
To na njegovom iPhone-u :D mene nitko i dalje nije uputio na tu temu :D
Udri brigu na veselje
(šala)
Dobra vecer prijatelju Kora jesi uspio naci otkupitelja za aparat?
(šala)
Dobra vecer prijatelju Kora jesi uspio naci otkupitelja za aparat?
Hmm, ne, kaže mi ovaj jedan kolekcionar da je čak i prenov lol (1969.g.) ali našao sam na tavanu milju starih stvari pa to moram sve poprodavat: kožni album pun znački, brdo knjiga, austrougarsku sablju iz 1910.g., stare ćupove....itd
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Imas na njuskalu sablje evo jedan oglas-austrougarsku sablju M1861 iz razdoblja 1910-1918 g. 500kn ali ti probaj traziti vise
Naravno, do 200 eura prema procjeni jednog lika, a pošto sam pitao još jednog koji mi je isto rekao tada vrlo vjerojatno da zaista toliko vrijedi. Međutim, kako je ovaj lik rekao, pošto sablji fali futrola i žica oko drške, mogu za nju max dobit 100 eurića. Ipak nije loša svota s obzirom da sablja samo stoji na zidu kao trofej, mislim koji će mi qurac?! E btw da napomenem imam i jednu vrlo staru prepariranu jelenju glavu!
ozbiljno! Eto ako nekog zanima...........lol
edit-dragec to je moja, vrlo vjerojatno ni neću više dobit, ali ispod tog nedam
Udri brigu na veselje
lol, da. I to onak oblijepim ju folijom i novinama, da vidi dostavljač šta dostavlja haha
Bok svim nehrkalicama, samo da je u normalnoj 16-9 rezoluciji bilo bi ok a ne ovaj cudnovati kljunas nakaradni.
Ja sam taj zadnji dio Ramba gledal mislim polovicom 2 mjeseca 2008, tj ovo je bas ta verzija koju sam gledal sacuval sam je zbog neobicne paucine na filmu.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
lol, da. I to onak oblijepim ju folijom i novinama, da vidi dostavljač šta dostavlja haha
Trebao si probat sablju za 600kn pa mozda neko naleti od kolekcionara a kak se skida ta glava s druge strane ima sarafe ili ima onu kukicu kao za slike sto se kace?
Trebao si probat sablju za 600kn pa mozda neko naleti od kolekcionara a kak se skida ta glava s druge strane ima sarafe ili ima onu kukicu kao za slike sto se kace?
jedan dio vrata, tj vanjski dio, sadrži komad drveta u obliku vrata koji opet sadrži neku vrstu kvačice
Hvala a uf neznam sta da radim da idem spavat ili da gledam neki film na tv aj Laku noc svima i cujemo se sutra
Jer znaš ti možda koliko će biti jaka HD6770 kartica?
Planiram uzeti kad izađe u desetom?
OPEN!
Dobra večer.
OPEN!
stoko
OPEN!
Dobra večer.
Windfuckeru!
Večer kokoši
Dobro vecer ljudi sta vi ja instaliram fifu 11 i jos malo pa igrat 
Dobro vecer ljudi sta vi ja instaliram fifu 11 i jos malo pa igrat 
Meni fifa 11 ne leži.. ne znam zašt :(
večer marvo 
Evo gledam Jezikovu juhu....kod mene je u Brodu 
večer marvo 
Evo gledam Jezikovu juhu....kod mene je u Brodu 
Kako bi nekima smjestio jedan metak u glavu! Užasno me nervira ta emisija,stalno se svađaju.