Danas se ljudi žene s 35 - 40 godina, sasvim normalna stvar. Danas nisu neka stara vremena pa da se odmah ženiš...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol, 200 na sat!!!!
edit-Krešo nemoj se ljutit ali totalno krivo gledaš na stvari. Za 20 godina ćeš reći: Kakva sam ja majmunčina bio :)))
Ma ne ljutim se ja, nego gledam na to kao neki nepotrebni trošak pogotovo na moje starce koji ionako nemaju para za mene.....jedva se ovako snalazimo ali ne benda to mene previše.....izlasci u grad su mi uvjek bili strana stvar i uvijek sam to što više izbjegavao iako sam par puta išao van s ekipom na piće i bilo mi je nikako jer nitko ne priča sa mnom o onome što mene zanima jer svi nešta pričaju šta je bilo na "fejsu" i ko je koga pretukao, izubijao, ko je kome prevario dečka/curu itd. a meni su to bapske priče i uopće me zanima.....a sad je svejedno gotovo sa izlascima od moje ekipe jer njih više od pola su otišli na faks i nekad se nađemo nas 5-6 jedva i odemo odigrat koju partiju nogometa i to je sve, ja odem provozat se bajkom okolo Broda i meni dosta, a ovo otić na pijanku i bježat od murije.....a-a....nije to po mom guštu....ja sam više čovjek za izać u prirodu i prošetat se ili provozat se sa dvonožnim-okretalom-s-guznim-podupiralom
A ja ne mogu podnijeti ni trun narodnjaka tako da 99% klubova u Brodu otpada sa liste......ovako sam na dobitku, a ne na gubitku (pogotovo financijski)
Odo spavat narode, ujutro u 8 skola pocinje. LN
Pozdrav od Ezia!
Ezio Auditore Da Firenze
Danas se ljudi žene s 35 - 40 godina, sasvim normalna stvar. Danas nisu neka stara vremena pa da se odmah ženiš...
Nisam ja rekao da se zeni nego samo sam mu rekao nek se druzi s drustvom kao i ja izidem svaki vikend(nije potrebno svaki dan)se nademo pa odemo u kafic ili diskac.Bio sam i ja stalno u kuci pa sam vise zatupio od racunala bbolila me glava stalno sad kad izidem s drustvom puno se bolje osjeca covjek!
Nisam ja rekao da se zeni nego samo sam mu rekao nek se druzi s drustvom kao i ja izidem svaki vikend(nije potrebno svaki dan)se nademo pa odemo u kafic ili diskac.Bio sam i ja stalno u kuci pa sam vise zatupio od racunala bbolila me glava stalno sad kad izidem s drustvom puno se bolje osjeca covjek!
Nisam mislio da se ženi, nego da još ima vremena do toga. Može on izlaziti s društvom i zabavljati se još dugo vremena - život ne staje poslije 20-te.
I sve ovisi - netko voli društvo, netko je samotnjak. Netko ne može naći društvo u koje će se uklopiti, neko može.
Ako se čovjek bolje osjeća zabijen od 0-24 u kući i bez kontakta s ikim - ja ga podržavam. Ako ga to čini sretnim, tko sam ja da mu tvrdim suprotno?
Dobro zboriš Paolo, laku noć...
nemojte sad svi otici u krevet...
pogleda robina ispod hooda,
onako iako san čita knjigu 13 puta,
više od iti jedne, na početku sa odbija
gledat jer nije u skladu s originalom....
a sad bi moga leć
Laku noć.
weeeeeeeeeeeeeeee, vratila se brzina u normalu nakon
šta san ruter restrtira...
to si mogao odavno :P
hebiga, nikad nije pala sama od sebe brzina
računa da je do njih, pa onda očajnićki potez
koji imaš ruter?
simense sx763,
a sad i ja odoh leć
laku noć
onda se navikni na reset :)
uživaj...
Go to Stand By... 
OPEN!
DObra večer!
XYomegaYX ...pa da mi peče kolače...vidiš kakve je njemu ispekla... 
I am alive...vidiš da su posuti bijelim prahom 
Nego Robi, znaš one Bechare?
Dobra večer :D noge me bole, napisao sam lektiru :D kako ste mi vi :D
vecer..
Udri brigu na veselje
Hoću prodat liku iphone 3gs 16gb i on mi kaže da mu odgovara cijena i sve ali mu je previše 16 gb, treba mu od 8.
LOL