gadan je ko noć...
Na koji misliš....Shelby-ja ili Cadillac-a...ako je Shelby onda moram aktivirat TNMS (tactical nuclear missile system) 
ono veliko ćudo...kadilak ovaj drugi je solidan
I mislio sam da je tako 
gadan je ko noć...
Na koji misliš....Shelby-ja ili Cadillac-a...ako je Shelby onda moram aktivirat TNMS (tactical nuclear missile system) 
ono veliko ćudo...kadilak ovaj drugi je solidan
I mislio sam da je tako 
Nabrajaj sve 
Udri brigu na veselje
Nabrajaj sve 
ako ti nije teško abecednim redom 
Jel' moj madrac :D aww netko se i mene sjetio :D predobar je madrac xD
Evo i ja ću neke letve :P
NP my friend.....it's nothin' ;)
Udri brigu na veselje
Nabrajaj sve 
ako ti nije teško abecednim redom 
Tesko je...
Znaci ovako... 2 tegle ajvara, jedna tegla domace marmelade, 1 tegla domaceg meda od bagrema, jedna boca od cca 1 L soka od bazge, 1 L domaceg crvenog vina (nije od izabele :) ), 3 kile luka (crvenog i ljubicastog), 8 kg kupusa (zelenog), 3 kg turšije (zimnica), grašak, mahune, mesa (piletina), 4 kg paprike, 4 boce domaceg paradjz sosa, peršina, mrkve... rolat od banane (cijeli)...
Mislim da ima jos toga... ali ono... umoran sam...
Jbt ja imam svoj stari Game Boy pocket C/B....star je nekih 7-8 godina....ali dan danas radi ko nov...htio bi ga prodat, ali nemam hrabrosti jer me vuče nostalgija, ponekad uzmem Tetris, Galaga/ Galaxy, Street Fighter 2, i tak te i igram.....imam nekih 7-8 disketa za njega 
Tesko je...
Znaci ovako... 2 tegle ajvara, jedna tegla domace marmelade, 1 tegla domaceg meda od bagrema, jedna boca od cca 1 L soka od bazge, 1 L domaceg crvenog vina (nije od izabele :) ), 3 kile luka (crvenog i ljubicastog), 8 kg kupusa (zelenog), 3 kg turšije (zimnica), grašak, mahune, mesa (piletina), 4 kg paprike, 4 boce domaceg paradjz sosa, peršina, mrkve... rolat od banane (cijeli)...
taman za jednu obilnu većeru za forumaše
Jbt ja imam svoj stari Game Boy pocket C/B....star je nekih 7-8 godina....ali dan danas radi ko nov...htio bi ga prodat, ali nemam hrabrosti jer me vuče nostalgija, ponekad uzmem Tetris, Galaga/ Galaxy, Street Fighter 2, i tak te i igram.....imam nekih 7-8 disketa za njega 
Ako ga sacuvas jos mjesec dana ja cu ga kupiti... :)
Tesko je...
Najbitnije stvari:
1. Turšija
2. Paradajz sos
3. Ajvar
4. Marmelada
5. sve ostalo

Zapravo si sretan jer ne moras kuhati.
Ezio Auditore Da Firenze
Ako ga sacuvas jos mjesec dana ja cu ga kupiti... :)
Ajooooooooj....nebi ga prodao ni za iljad' kuna....prevelike je sentimentalne vrijednosti 
Super 
To ti je moja inicijacija za birc a za ostalo se trebaš upoznati s mod-ovima 
Udri brigu na veselje
Ha??? A kako mislis pojesti ista od toga (dobro maremalada i med mogu, takodjer i sok) bez kuhanja????
Ha??? A kako mislis pojesti ista od toga bez kuhanja????
Jedeš sirovo
i šta kaže mato 
Ezio Auditore Da Firenze
Udri brigu na veselje
Jeli imaš 3.5 mm splitter...dakle muški ulaz i 2 ženska izlaza za 3.5 mm?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Udri brigu na veselje
A sto ces... ma vamo se ne prica o tehnici ovo je birc...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Večer pospanci!
Ja mislio tu party
,pa skoknuo malo s ljudima u crnom.Eto nakratko da se ušlagiram i vidim kaj ima.Nevidim baš starih banditosa,valjda spavaju
...
Večer pospanci!
Ja mislio tu party
,pa skoknuo malo s ljudima u crnom.Eto nakratko da se ušlagiram i vidim kaj ima.Nevidim baš starih banditosa,valjda spavaju
...
ušlagirani su
EDIT: ustvari ove stare je šlagiralo