- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemogu na face jeli ima jos tko da ne moze na face?
Udri brigu na veselje
Nemogu na face jeli ima jos tko da ne moze na face?
Ja i kud bas sad zezaju s njim..
opustajuca, feng sui kaze da donosi pozitivnu energiju...
Yebo te feng shui....veća glupost od face-a -.-"
Obojaj u neku smirujuću boju npr. neka lagana žuta ili zelena.... ;)
Kanta jupola....hmmm....ovisi o količini...pogledaj na netu
How about a nice cup of shut the fuck up?
/facepalm
kada budem imao svoj zivotni prostor, ovo ide makar na jedan zid, ili neka slicna ''boja''
Kompjuterska tipkovnica a ja to nevolim kad je svako slovo posebno..
Nema sanse
dobra večer moze li mi itko odgovorit ima li ikakav program ili nešto da mogu stavit lozinku na mapu neku???
Ti si lud... Zuta?... Tja...
Udri brigu na veselje
dobra večer moze li mi itko odgovorit ima li ikakav program ili nešto da mogu stavit lozinku na mapu neku???
Ti si lud... Zuta?... Tja...
Onda stavi šućmurasto bijelu sa plavim štraftama....ili neku šargopirgastu :S
Meni to bas nije sigurno ja sve glavne podatke cuvam na Flash Voyager 4g usb stick i sigurnije mi je..
Crnu kao boju.
Krevet bude izraden od laminata :D
Udri brigu na veselje
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Pa đesi Šefe legendo, ća ima doli? 
popij pivu..
Večer,pospanci!
Eto me u kratki obilazak
...
onda ti je najbolje krepat!!!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Radi se još uvijek.Malo i terapije i tak,svega pomalo.Pa vidiš da nisam baš najaktivniji u zadnje vrijeme,malo naletim,odnosno dozujim ko bumbar onak usput.A više put mi se neda jer sam umoran ko pas,pa sve preskočim i ak malo kaj odigram to je to.Samo igrice i filmove skidam,pripremam se za zimu...
Dobra večer, kako ste...???
je li tko gledao ovaj mob SAMSUNG SGH W880, na prvi moment je ok, čak malo i konkurencija sonyericssonu ima jako dobre opcije veliku leću i 12megapix, moje mišljenje šamar eriksonu koji je briljirao sa C905 a kasnije sa satiom koji su plafon u foto smislu, sada čekam sony-a kako će uzvratit i ako više volim sony-a i imam C905 i Xperio X10
Vecer narode, zarsio sam sa AC jedinicom, sada se mogu posvetit malo i lotru online, sutra isto zapoceti lotr conquest i F1 2010! Jupi, samo sto moram raditi neki plakat za kemiju, o kiselim kisama, i usput LN!