Radiit cu ga u stilu feng sui :D
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
How about a nice cup of shut the fuck up?
Udri brigu na veselje
LoL...odi u KiKu i nađi si neki krevet....jeftinije te izađe
Ja sam se najviše smijao na Mr. Jefferson di je Michael Jackson hahahah :D kad se sjetim :D wee i'm a child. blanket can fly. hee hee xD
hahah o kralja, kakav je to zapečeni grah? Nikad čuo za takvo pripremanje......
Udri brigu na veselje
...
čovjeku se prispava nakon igranja F1 2010
trebaš biti 12 krugova koncentriran,baš je fino opustiti se nakon dobrog rezultata 
Udri brigu na veselje
Dobra vecer svima i daj sta oni likovi rade s fb nemogu uopce uci da razgovaram s mojim zenskama!!
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
haha,pao fejs i odmah nastala panika 
Dobra vecer svima i daj sta oni likovi rade s fb nemogu uopce uci da razgovaram s mojim zenskama!!
Jesi to zaista mislio u množini napisati il si se zeznuo? lol
He,he sad trebam uzeti email od prijatelja pa da chatamo preko MSN-a.
Udri brigu na veselje
Jesi to zaista mislio u množini napisati il si se zeznuo? lol
P---e naravno nisam gey upoznao jednu tetu jucer vani i dala mi svoje ime i prezime da se cujemo a ono od fb NIST
He,he sad trebam uzeti email od prijatelja pa da chatamo preko MSN-a.
Moze aj ma proraditi ce vjerovatno sutra
nabolje bijela. svijetlo plava il isvijetlo zelena, izbjegavati jake boje, plafon bijeli da otvara prostor
Udri brigu na veselje
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-gw300/69481.aspx jeli treba nekome ovaj stil mobitela