večer
gledam housea 6. sezonu
kupljen u "trgovini" 
večer
gledam housea 6. sezonu
kupljen u "trgovini" 
Tnx
Citiram sam sebe.. uklonjen u verziji 10 zbog losih ocjena... na redizajnu vjerojatno za verziju 11...
večer
gledam housea 6. sezonu
kupljen u "trgovini" 
Večer i tebi 
ja 'Allo 'Allo 2. sezonu (od cijelog kompleta) isto kupljen u "trgovini" 
Probala WOT i odustala, previše komplikacija...
Jedino što je kao kompatibilno s Operom je AVG link scanner, ali mi se nekako ovaj AVG dio ne sviđa. 
Ma ništa, kao i do sada, pamet u glavu i to je to. 
Kad mislis ic surfat po nepoznatom,
mos koristit i ovo dole ne trebas ga nit instalirat. Vec je podeseno kak treba tu je i WOT, a ima ubaceno dost poznatih i popularnih stranica tj ja sam ih nabacil.
http://www.mediafire.com/?8m2nbha4ac468qc
Večer i tebi 
ja 'Allo 'Allo 2. sezonu (od cijelog kompleta) isto kupljen u "trgovini" 
jest dobra ta "trgovina", imaju sve šta poželiš. i to na 100%-tnom sniženju 
inače, odlična kvaliteta housea , A i V 10. čak se i titlovi poklapaju bez subtitle workshopa :)
Hvala svima, evo sad gledam neke widgete za Operu pa možda nešto nađem. Ako ništa drugo surfat ću neko vrijeme ovako i redovito skenirati računalo pa ću vidjeti isplati li se.
Hvala svima, evo sad gledam neke widgete za Operu pa možda nešto nađem. Ako ništa drugo surfat ću neko vrijeme ovako i redovito skenirati računalo pa ću vidjeti isplati li se.
Ne buš nist nasla u Opera dodacima za sigurnost jer tam toga nema a da nudi to kaj ima WOT.
Ne buš nist nasla u Opera dodacima za sigurnost jer tam toga nema a da nudi to kaj ima WOT.
Ma ja ne kuzim sto ce to...
Iskreno meni je to za posebno glupe korisnike...
a desi se uvijek guglajući zalutaš nekamo.
kao što ima i onih kojima vrag ne da mira pa moraju pogledati te linkove na fb-u
najsigurnije i najjednostavnije je instalirati WOT i kasnije nemaš problema :)
Bit će onda da sam ja posebno glupa korisnica
. (Jel možeš samu sebe prijaviti za uvrjede?)
Ugl zaboravite da sam bilo što pitala i hvala dosadašnjem na trudu.
kao što ima i onih kojima vrag ne da mira pa moraju pogledati te linkove na fb-u
Ili se nauciti kontrolirati i paziti...
Mislim zar je to toliko tesko? :)
Ozbiljno pitam...
Jer ako vec sada ne uspijete... vjerujte mi necete dobro u odredjenim poslovima proci... zapravo vecini...
Tak je 
Ma ne... nisam ja vrijedjao... samo davao misljenje...
Hoces da te ja prijavim za vrijedjanje same sebe? :)
Ili se nauciti kontrolirati i paziti...
Mislim zar je to toliko tesko? :)
Ozbiljno pitam...
Jer ako vec sada ne uspijete... vjerujte mi necete dobro u odredjenim poslovima proci... zapravo vecini...
nisam jedan od onih "radoznalih", znam se kotrolirati.
no, imam instaliran wot za svaki slučaj
znaš kako se kaže, bolje spriječiti nego liječiti :)
zar i ovdje?
odem li sutra na misu, pricer ce rec... braco i sestre,koristite wot?
hah čuj sve žene nisu na ti s računalima tako da nisi jedina...ali polako doći će vrijeme kad ćeš se hvalit pred klincima kako si overclockala grafu 
Hehe, ma slobodno, ne uklapam se na forumu jer nemam niti jedan karton do sada. 
Mene najviše zabrinjava što volim googlati o svačemu, mislim da imam prilično zavidnu Google kilometražu, a ni Yahoo! ne zaostaje. Tako da sam htjela staviti nešto čisto da vidim koliko sigurno surfam. Ali nije pitanje života i smrti, već obične znatiželje.
zar i ovdje?
hahaha :) mi ovdje pricamo o xyz tema... nekad i o ovoj :)
Sto ces... meni ne treba, iskreno NIKAD nisam pobrao nista... a bez AV-a sam cijeli zivot... :)
ALI TO SAM SAMO JA :)
nego kako to da ne spavate?
i hebemu torrente... 5 zvezdica? :) i to peterokrakih...
Hehe, ma slobodno, ne uklapam se na forumu jer nemam niti jedan karton do sada. 
Mene najviše zabrinjava što volim googlati o svačemu, mislim da imam prilično zavidnu Google kilometražu, a ni Yahoo! ne zaostaje. Tako da sam htjela staviti nešto čisto da vidim koliko sigurno surfam. Ali nije pitanje života i smrti, već obične znatiželje.
A lol...
imas i bing jos :) probaj to koristiti... bolji je od yahoo-a :)
zar i ovdje?
-U ime WOT-a i KIS-a i Antivirus Gurad-a....Amen
-Milost WOT-ova...
-I s vatrozidom Tvojim.....

stara sam komunjara ;)
odoh leć
aj LN, lijepo pajkite 
stara sam komunjara ;)
Hahahahahaahah :)
ko izet...
ne sagrijesi bludno gaseci pussy(firewall)
hah čuj sve žene nisu na ti s računalima tako da nisi jedina...ali polako doći će vrijeme kad ćeš se hvalit pred klincima kako si overclockala grafu 
Šovinizam i ostali -izmi. Zato mi slabašne curice koje se bojimo "miša" pitamo Vas alfa mužjake sa toljagom u ruci za savjet i dobijemo upravo ono što smo tražile, povlačenje za kosu i smještaj sa "5 zvjezdica" u špilji.
zar i ovdje?
Trebat ce ovi u HDZ-u sad isto WOT, da se obrane od afera kad ih Polancec sve otkuca pa WOT mozda nekaj i blokira za njih.