- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kora se ne usudi prići bircu :P
LOL, tko kaže? Imam pametnijeg posla od čitanja tvojih i još nečijih maloumnih postova kao što je i ovaj kojeg citiram LOL
Sada si me uvrijedio...
Hoćeš plakiti sunce mamino...? 
LOL, tko kaže? Imam pametnijeg posla od čitanja tvojih i još nečijih maloumnih postova kao što je i ovaj kojeg citiram LOL
ti nemaš prijatelja, jel tak?
ti nemaš prijatelja, jel tak?
Juče
Lol bolje se s komadima preko msna dopisivat nego s Šefom, Danimanom, Wekyem i sličnim postati u Weaner party topicu
Sada si me uvrijedio...
lijeva slika - nespavalice . desna slika - kora
Sada si me uvrijedio...
uuuuuuuu, to sam čekao, počeo je Šef sa svojim ultra-maloumnim wannabe-funny slikicama i forama hahahah
Lol bolje se s komadima preko msna dopisivat nego s Šefom, Danimanom, Wekyem i sličnim postati u Weaner party topicu
Ili kako ja... dopisujem se s njima neko vrijeme... a ostatak vremena provodim s svojom dragom s kojom zivim...
*ebeš to tvoje dopisivanje...
uuuuuuuu, to sam čekao, počeo je Šef sa svojim ultra-maloumnim wannabe-funny slikicama i forama hahahah
mmoj uređeni post gore sve govori
Pa ja sam stoput pokušao već, dođem, pozdravim, kad počne bezobrazluk od strane Danimana, Šefa i sličnih hide-behind-the-monitor faca